İbrahim Tatlıses Trafik Kazasından Sonra Yerinde Duramadı! O Haliyle Konser Verdi!

İbrahim Tatlıses Trafik Kazasından Sonra Yerinde Duramadı! O Haliyle Konser Verdi!

İbrahim Tatlıses, trafik kazasıyla birlikte çeşitli gelişmelere yer verdi. Yaptığı açıklama ile kaza anında olanları hayranlarına anlattı. Öte yandan kaza sonrası konsere gitmesi ile dikkatleri üzerine çekti. İşte ünlü sanatçı hakkında merak edilenler haberimizde yerini aldı.

İbrahim Tatlıses, geçirdiği trafik kazası sonrasında konser vermesi ile gündeme geldi. Ünlü isim, oldukça ucuz atlattığı kaza ile birlikte gündem oldu. Sağlık durumu merak ediliyordu. İşte Tatlıses ile ilgili merak edilenler...

Konser Vermeye Devam Etti!

İbrahim Tatlıses, kaza sonrasında tedavi olup konser alanına geldi. Kendisinin konser vermeye devam etmesi şaşırttı. Hayranları ciddi bir sağlık sorunu olmamasına çok sevindi. Dolayısıyla güncel gelişmelerle beraber yaptığı açıklama da gündem aline geldi.

Kaza Zamanından Söz Etti!

Öte yandan İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamada kaza anından söz ederek dikkatleri üzerine çekti. Sanatçı "Bugün başımızdan bir kaza geçti. Cenabı Hakka kurban olayım, meleklerini gönderdi. Arabamız dereye yuvarlanıyordu. Yarın gideceğim oraya, bir kaya bizim aracı tuttu ama yarın gideceğim oraya orada kaya yok bence. Bizi tutan bir şey olmasaydı debelene debelene dereye gidiyorduk. Bir tane kaya bizi tutuyor. İdo önümüzde idi. Kahvaltıya gidiyorduk. O araba da kaymış. Biz görüyoruz da ne olduğunu bilmiyoruz. Freni patlamış falan dediler. Sonradan öğrendik ki yağmur çiseliyordu. İdo, kamyonun bize çarptığını görünce arabadan inip sağa çekiyor. Yasemin ile birlikte bütün gelip geçen araçlara 'Yangın söndürücü tüp var mı' diye soruyor. Allah için biriniz durun be. En son biri sağ olsun duruyor. İdo tüpü alıyor, Uğur kardeşim sağ olsun şoförümüz, önde de 3 kişi oturuyor. Kafa kafaya girince 'Eyvah 3’ü de gitti' dedim. Allah korusun. Ama Allah işte, Allah bitti demeden bitmiyor." ifadesine yer verdi.