EYT Hakkında Detaylar Bakan Bilgin Tarafından Gelmeye Devam Ediyor!

EYT Hakkında Detaylar Bakan Bilgin Tarafından Gelmeye Devam Ediyor!

EYT'deki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Peki ya EYT için tarih verildi mi? Bakanlıktan gelen açıklama sonrasında ne zaman gündem olacağı ile ilgili daha fazla bilgi edindik. Öte yandan formüllerle ilgili sigorta primlerinin öne çıktığı gözüküyor.

Milyonlarca EYT'li artık bir açıklama bekliyor. Çünkü yıllardır emekli olamayan pek çok kişi bulunmakta. Sırf yaş bekledikleri için emekli olamayanlara karşın devletten bir düzenleme haberi gelecek. Hükümetin bu konuda çalışmaları sürüyor. Peki ya EYT'liler ilk maaşı ne zaman almaya başlayacak? Öte yandan formüllerle ilgili bazı ifadeler gündeme geldi.

EYT'liler İçin Yeni Formüller

EYT'liler için ortaya atılan formüllerin ortak noktası olarak sigorta primleri gösterilmekte. Dolayısıyla dizi ile ilgili bu gelişme dikkatleri üzerine çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası haberimizde yer aldı.

EYT Ne Zaman Çıkacak?

EYT'nin ne zaman çıkacağı veya ilk adımların hangi tarihten itibaren atılacağı çok soruluyordu. Bu konuda Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den gelen açıklama oldukça önemliydi. Açıklamasında  “Bir iki konu daha var EYT ondan sonra çünkü onun teknik çalışması biraz daha zaman alacak. Tek bir formül üzerinde duruyoruz ama henüz sonuçlandırmadık. EYT Aralık ayı gibi gündeme gelir” ifadesine yer verdi. Bakalım EYT için bahsedildiği üzere Aralık ayında bir gelişme yaşanacak mı göreceğiz.