Emeklilere Promosyon Ödemelerinde Son Noktaya Gelindi! Rekor Ödemeler Başladı!

Emeklilere Promosyon Ödemelerinde Son Noktaya Gelindi! Rekor Ödemeler Başladı!

Emeklilere sağlanan ödemelerle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Bazı bankalar öyle kampanya yapıyor ki 10 bin TL'Lik ödeme yapacakları ortaya çıktı. Ağustos sonuna kadar elinizi çabuk tutarsanız sizler de rekor promosyon ödemesi alabilirsiniz. Peki hangi bankalar bu ödemeyi yapıyor?

Emekliye sağlanan promosyon ödemelerinde yeni bir dönem başlayacak. Öyle ki bazı bankalar rekor miktarda ödeme yaparak dikkatleri üzerine çekiyor. Özel bankaların sağladığı fırsatlar gözler önüne serilecek. Peki ya hangi bankalar bu imkanı sağlamakta? 10 bin TL'ye kadar çıkan ödemeler dikkatleri üzerine çekti.

7500 TL Promosyon Fırsatı!

Emekliye 7500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. Yapı Kredi'nin sağladığı bu fırsatın yanı sıra 2500 TL'nin de emekli vatandaşları banka maaş müşterisi olarak kazandırmanız durumunda alacağınız belirtiliyor. Öyle ki bu gelişme sonrasında toplamda 10 bin TL'ye kadar ödeme alabileceğiniz vurgulanıyor. Getireceğiniz emekli başına 250 TL'lik ödeme yapılacak.

3 Yıl Maaş Alma Şartı Var

Öte yandan emeklilerin bu ödemeyi alabilmeleri için taahhüt vermeleri gerekiyor. 3 yıl boyunca aynı bankadan emekli maaşınızı almalısınız. Bu şartı karşılayanlar promosyon ödemesi almaya hak kazandı. Dolayısıyla güncel gelişmeler yaşanması durumunda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.