Emekliler Yarın Son Gün! 10 bin TL Promosyon Fırsatı Kaçmak Üzere!

Emekliler Yarın Son Gün! 10 bin TL Promosyon Fırsatı Kaçmak Üzere!

Emeklilere verilen promosyon ödemesiyle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki milyonlarca emekli 10 bin TL promosyonu nasıl alacağını merak ediyor. Hangi banka bu fırsatı sağlamakta? İşte Ağustos ayının son gününe kadar geçerli kampanya hakkında bilgiler...

Kamu ve özel bankaların sunduğu promosyon fırsatında çıta iyice yükseldi. Pek çok bankanın promosyon ödemelerini güncellediği belirtiliyor. Dolayısıyla emekli vatandaşların yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Peki ya hangi banka ne kadar ödeme yapacak? Eğer emekli iseniz ve promosyon fırsatını henüz değerlendirmediyseniz sizlere bilgi vereceğiz.

10 Bİn TL'lik Promosyon!

Maaşı 2500 TL ve üstü olanlara 10 bin TL'ye kadar promosyon verildiği görüldü. Daha düşük maaş alanlar ise ortalama 5 bin ila 7 bin TL'lik ödeme alabilmekteler. Dolayısıyla bu fırsat kaçmadan önce acele etmeniz gerekiyor.

Ağustos Ayı Sonuna Kadar Süre

 Bazı bankalar, kısa süreliğine duyurdukları promosyon kampanyası için Ağustos ayının sonunu işaret ediyor. Bu vakte kadar promosyon ödeme almak için başvuruda bulunup maaş hesabınızı ilgili bankaya taşımanız büyük öneme sahip.