Didem Arslan Yılmaz Dayanamayıp Konuğunun Kıyafetine Laf Attı!

Didem Arslan Yılmaz Dayanamayıp Konuğunun Kıyafetine Laf Attı!

Didem Arslan Yılmaz, programda öyle bir tepki verdi ki herkes şok oldu kaldı. Show TV'deki programa dair neler biliyoruz? Güncel gelişmelerle birlikte ünlü ismin yayın esnasında söyledikleri çok konuşulacağa benziyor. Merak edilen detayları sizler için yanıtlayacağız.

Didem Arslan Yılmaz, yaptığı yorum ile dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki konuğunun kıyafetine demediğini bırakmadı. Show TV'de yayınlanan programda ilginç gelişmelere yer verildi. Güncel detaylarla birlikte merak edilenler yanıt bulacak.

Konuğunun Kıyafetine Verdi Veriştirdi!

Didem Arslan Yılmaz, yaptığı açıklamada  "Cesur ne giydin böyle? Bu nasıl bir kıyafet? Yanar döner... Disko kıyafeti gibi gelmişsin. Bu ne ya arkadaşlar? Bir daha müdahale edin bu kıyafete. Allah Allah çok enteresan. Cebinde parlak bir şey var çok ilginç." ifadesine yer verdi. Öte yandan kıyafet ile ilgili ifadelerine devam etti. Yakın gözlüğünü taktıktan sonra kıyafet için "Ne yazıyor orada ne deseni var? Ben böyle taşlı kıyafetler giymiyorum. Ne bu sahne kıyafeti mi? Ben de bile bu taş yok. Şıkmış ben severim böyle şeyler. Çok ilginç bir adam ya" yorumunda bulundu.

İzleyiciler Şok Oldu!

Öte yandan Show TV'deki programdaki bu detay izleyicilerin garibine gitti. Didem Arslan Yılmaz'ın kıyafet ile ilgili bu şekilde konuşması gözden kaçmadı. Sosyal medyada sıkça konuşulan bu olayla birlikte farklı bir gelişme yaşanmadı.