Bir Zamanlar Çukurova Oyuncusundan Üzücü Haber Geldi! Babası Hayatını Kaybetti!

Bir Zamanlar Çukurova Oyuncusundan Üzücü Haber Geldi! Babası Hayatını Kaybetti!

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'undan gelen haber hayranlarını gözyaşlarına boğdu. Kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Yaptığı duyuru ile beraber herkesi şaşırttı. Peki ya Bülent Polat hakkında neler biliyoruz? Kendisiyle ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gaffur karakteri ile hafızalara kazınan Bülent Polat, yaptığı paylaşım ile sevenlerini üzdü. Kendisiyle ilgili merak edilenler de yanıt buldu. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Son zamanlara damgasını vuran oyuncu, bu sefer dikkatleri iyice üzerine çekti.

Gaffur Okan Karakteri ile Gündemde

Öte yandan oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki performansı ile gündemde olduğunu biliyoruz. Gaffur karakterine hayat vererek hayranlarının dikkatini çekti. Yıllar önce Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı karakter ile de farkını ortaya koymuştu. Şimdi ise ünlü isim hakkında ne gibi detaylar ortaya çıktı?

Babasını Kaybettiği Öğrenildi

Oyuncudan gelen haberde babasını kaybettiği ortaya çıktı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Bülent Polat, dikkatleri üzerine çekti. Babasının ölüm haberini paylaşım ile duyurdu. Yazdığı notta ise "Babanın erdemleri çocuklarının servetidir." Canım babam huzur içinde uyu…"  ifadesine yer verdiği görüldü.