Bir Yeşilçam Oyuncusundan Daha Acı Haber Geldi!

Bir Yeşilçam Oyuncusundan Daha Acı Haber Geldi!

Yeşilçam oyuncusu, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Kendisinin sağlık durumu hakkında merak ediliyordu. Ameliyat olduğu gelişmesi ise hayranlarına panik yaptırdı. Peki ünlü isim hakkında neler söylendi? İşte son sağlık durumu ve ameliyat sonrası yaşananlar...

Yeşilçam oyuncusu ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Gündemde yer alan bilgiler doğrultusunda Güngör Bayrak, son olarak pankreas tedavisi için hastanede yatmıştı. Daha sonra oyuncunun ameliyat edilmesine karar verildi. Birkaç haftalık tedavinin ardından verilen bu karar dikkat çekti.

Son Durumu Nasıl?

Güngör Bayrak'ın son durumu merak ediliyor. Pek çok kişi kendisiyle ilgili merak edilenlerin yanıtlanmasını istedi. Dolayısıyla oyuncu hakkındaki detaylara yer vereceğiz. Çeşitli açıklamalar doğrultusunda "Total pankreatektomi ameliyatı oldu, sağlığı gayet yerinde. Kendini iyi hissediyor" ifadesine yer verildi. Dolayısıyla ünlü ismin iyi olduğu ifade ediliyor.

Açıklamaları Gündem olmuştu

Öte yandan Güngör  Bayrak'tan gelen açıklamada, projeleri kabul etmeden önce rejisöre bakması dikkat çekmişti. Ünlü isim  "Neler yapmış mutlaka bakarım. Onun görüş açısını anlamaya çalışırım. Sonra tabii ki senaryoya bakarım. Çok değişik karakterler oynadım ama hep otoriter kadın canlandırdım, yaşımız icabı anne, anneanne rolleri geliyor, bayılıyorum. Hep böyle dediğini yaptıran, bazen kendisinin inandığı şeyleri empoze etmeye çalışan, sonra yine doğruya gelen karakterler. Çok seviyorum..." açıklamasına yer verdi.