Belediye Yeni Personel Alımı Yapacağını Resmi Olarak Duyurdu! Rekor Maaş Verecek!

Belediye Yeni Personel Alımı Yapacağını Resmi Olarak Duyurdu! Rekor Maaş Verecek!

Promosyon ödemeleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Daha önce belediye personeline 4 bin TL ödendiği biliniyor. Şimdi ise o kadar fazla ödenecek ki herkes şok olacak. İşte Belediye Başkanı'ndan gelen açıklama ve son promosyon anlaşması haberimizde yerini aldı.

Akdeniz Belediyesi personeline yapılacak ödemeyi duyduğunuzda şok olacaksınız. 4 katı kadar ödeme yapılmasının kararlaştırılması şaşırttı. Belediye personeline promosyon ödemesi olarak farklı bir banka ile anlaşıldığı öğrenildi. Peki toplamda kaç belediye personeline ne kadarlık ödeme yapılacak?

715 Personele Rekor Promosyon Ödemesi

Akdeniz Belediyesi 715 personeline 16 bin 100 TL'lik promosyon ödemesi yapılacak. Bu anlaşma sonrasında çeşitli detaylara değinildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği promosyon ödemeleriyle ilgili bilinenler ortaya çıktı. Belediye Başkanı Mustafa Gültak'tan açıklama geldi.

Belediye Başkanı'ndan Önemli Sözler

Öte yandan Akdeniz Belediyesi Başkanı Gültak, açıklamasında “Belediyemiz şirketinde çalışan 715 personelimiz için imzaladığımız yeni sözleşme hayırlı uğurlu olsun. Daha önce imzaladığımız sözleşme feshedildi, günün koşullarına uygun olarak yapılan yeni ihale sonucunda bu ücret 16 bin 100 liraya kadar çıktı. İşçilerimizin yüzünü güldüren yeni ihale ve sözleşmenin imzalanması sürecinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, tüm işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadesine yer verdi.