Aşıklar Bayramı Filmindeki Bir Sahne Gündem Oldu! Tüm Avukatların Tepkisi Çekti!

Aşıklar Bayramı Filmindeki Bir Sahne Gündem Oldu! Tüm Avukatların Tepkisi Çekti!

Kıvanç Tatlıtuğ'un başroldeki filmi için bazı açıklamalarda bulunuldu. Avukatlar bir sahneye tepki gösterdi. Sosyal medyada çok konuşulan o sahne için çeşitli açıklamalarda bulunuluyor. Peki ya güncel durum nedir? Aşıklar Bayramı filmindeki hangi sahne bir anda dikkatleri üzerine çekti?

Aşıklar Bayramı filmi Netflix'te gösterime girdi. Filmdeki bazı detaylar ise gözler önüne serildi. Peki ya film hakkında neler biliyoruz? Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde oynadığı filmde öyle bir sahne yayınlandı ki tüm avukatlar sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösterdi.

Avukatın Aracı Arandı!

Filmde jandarmanın avukatın aracını durdurması ve aramak istemesi üzerine bir diyalog yaşandı. Kişi, avukat olduğunu belirtmesine rağmen jandarmanın bunu umursamadığı ve avukat olmasına rağmen aracı incelemekte ısrarcı olarak bagajı açtırdığı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında yaşananlar dikkat çekti.

Avukatlardan Filmle İlgili Açıklama

Avukatlardan gelen açıklama is sosyal medyadaki yerini aldı. Aşağıdaki ifadelere yer verdiler:

1. Kimlik sorulanın Avukat olması "fark" eder.

2. (Ağır ceza mahkemesinin görev alanına giren bir suçtan dolayı suçüstü hali hariç) Avukatın üzeri ve yanında taşıdığı eşya, otomobili ve kullandığı diğer araçlar aranamaz.