Arka Sokaklar Arda Kanseri Yendiğini Duyurdu! Boğaç Aksoy'dan Müjdeli Haber Geldi!

Arka Sokaklar Arda Kanseri Yendiğini Duyurdu! Boğaç Aksoy'dan Müjdeli Haber Geldi!

Arka Sokaklar'ın Arda'sı Boğaç Aksoy, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin yaptığı açıklama herkesi sevindirdi. Bir süredir lenfoma kanseriyle mücadele ettiği biliniyordu. Başarılı oyuncudan gelen açıklama sonrasında çeşitli ifadelere yer verildi. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

Arka Sokaklar dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettiren Boğaç Aksoy, gündeme çeşitli detaylar ile gelmişti. Kendisine sorulan pek çok soru yanıt buldu. Öte yandan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kanseri yendiğini de açıkladı. Bir süredir lenfoma kanseri ile mücadele ettiği biliniyordu.

Fethiye'ye Taşınmıştı

Boğaç Aksoy, İstanbul'dan ayrılarak Fethiye'ye taşınmış ve bu hamlesiyle herkesi şok etmişti. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü oyuncunun açıklaması herkesi sevindirecek cinstendi.

Lenfoma Kanserini Yendiğini Duyurdu

Boğaç Aksoy, yaptığı açıklamada çeşitli detaylara değindi. Başarılı oyuncu, 'Sevgili dostlarım bugün hayatımın en heyecanlı,en anlamlı günüydü sanırım.. Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim ‘’tertemiz, iyileştin’’ kelimelerini doktorumdan duydum..Kontrollerim ara ara devam edecek ama ilaç günlerim sona erdi..Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.Bu hastalık bana çok şey öğretti,çok şey kazandırdı,insan da kaybettirdi ama çok dost kazandırdı.Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi..Allah bu mücadeleyi veren herkese ve ailesine güç,kuvvet, sabır ve şifa versin.İyi ki varsınız.Geri geliyorum !!'' ifadesine yer verdi.