Gerçeğin Peşinde Programından Üzücü Haber Geldi! Mustafa Yavuzcan'nın Cansız Bedeni Bulundu!

Gerçeğin Peşinde Programından Üzücü Haber Geldi! Mustafa Yavuzcan'nın Cansız Bedeni Bulundu!

Gerçeğin Peşinde Programında Mustafa Yavuzcan sırra kalem basmıştı. Yapılan araştırmalar sonrasında Mustafa Yavuzcan cansız bedeni bulundu. Mustafa Yavuzcan'ı kim öldürdü? Mustafa Yavuzcan öldürüldü mü?

Anne Fatma hanım oğlunun dosyasının kayıptan çıkıp öldürüldüğünü düşünüp ve bu olayın cinayet olarak soruşturulmasını istemişti. 25 yaşındaki Mustafa Yavuzcan 31 Aralık sabahı eniştesiyle evden çıktığı ve o günden beri kendisinden haber alınamamıştı. 31 Aralık ‘ tan beri Mustafa sırra kadem basmıştı.

İbrahim'in Çelişkili İfadesi!

30 km hızla kaza yaptığını söyleyen İbrahim ‘in ne gizlediği ve kaza anında ne yaşandığı hala bir müallak. Her gün yaptığı çelişkili açıklamalarla kafaları karıştırmaya devam etmişti. Yayına katılan İbrahim ifadesinde Mustafa ‘ nın kaçmış bir yere gitmiş olabileceğini ölmemiştir demişti. İbrahim , Mustafa Yavuzcan ‘ la birlikte olduğunu ; araçtan inip ormanlık alana gittiğini söylemişti. Araçla kendi başına yola devam ettiğini ve kaza yaptığını belirtti. İbrahim ‘ in çelişkili ifadeleri tepki çekerken Mustafa için umutlar tükenmeye başlamıştı.

İbrahim , koltuk yanından pantolonum yırtıldı demişti. Yetkililer aracın fotoğrafını paylaştığında pantolonundaki ve cüzdanındaki yırtığın nedenine verdiği şaibeli ve şüpheli açıklamaları üzerine ; Mustafa Yavuzcan ‘ın annesi Fatma hanım İbrahim ‘in kaza sırasındaki kıyafetlerinin resmi olarak incelenmesi istemişti. Pantolon ve cüzdandaki yırtığın sebebi bıçak kesiğimi, kaza mı kavga mıydı ?

Hedef Şaşırtma!

Mustafa ‘ nın evli ve kocası cezaevinde olan Leyla diye biriyle ilişkisi olduğunu onlarında incelenmesini isteyen İbrahim ‘in hedef mi şaşırtıyor sorularını akıllara getirmişti.

Mustafa ‘ nın başına ne geldiğini öğrenmeye çalışan anne Fatma hanım , ölümü dirimi haber almak istiyorum dedi ve yetkililere cinayet büroya çağrıda bulunmasından bir süre sonra kapsamlı araştırma sonucuna ulaşıldı.

81 günün sonunda Mersin ‘in Mut ilçesinde Alahan mevkiinde çoban tarafından bulundu ve jandarma tarafından inceleme başladı. Bir cinayet mi yoksa doğal bir ölüm mü sorusunun cevabı aranıyor.

Amca Soner, Mustafa ‘ nın o alana kendi başına çıkabileceğini düşünmüyoruz diyen aile , dövmeden teşhis ettikleri belirtti.

Öldü mü , öldürüldü mü ?

Mustafa Yavuzcan Cansız Bedeni Bulundu!

Star TV ekranlarında Serap Paköz ‘ le Gerçeğin Peşinde programında işlenmeye devam eden Mustafa Yavuzcan dosyasında Mustafa Yavuzcan ‘ dan acı haber geldi. Aranan bölgeye yakın dağlık bir bölgede çoban tarafından cansız bedeni bulundu. 81 gündür kayıp olan Mustafa Yavuzcan ‘ ın cansız bedeni bulundu. Cinayete mi kurban gittiği yoksa farklı bir nedenle mi öldüğü yapılacak geniş çaplı otopsinin ardından ortaya çıkacak. 81 gündür kayıp Mustafa Yavuzcan ‘ ın dün sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşıldı ve Karaman ‘ da kılınan cenaze namazına ardından son yolculuğuna uğurlandı.