Gerçeğin Peşinde Programında Emine'nin Ablasının Söyledikleri Herkesi Şaşırttı!

Gerçeğin Peşinde Programında Emine'nin Ablasının Söyledikleri Herkesi Şaşırttı!

Gerçeğin Peşinde Programına katılan ve kızının bulunmasını isteyen anne, canlı yayına katılan kızının söyledikleriyle herkesi şaşkınlığa uğrattı. Emine öldü mü? Emine öldürüldü mü? Emine nerede ?

Bir mektup bırakarak evini ve 3 çocuğunu terk ettiği iddia edilen 28 yaşındaki Emine Kara‘nın nerede olduğu yada başına ne geldiği merak konusu. 10 Mart 2021 ‘ den beri haber alamayan anne Ayşe hanım, kızı Emine Kara‘nın nerede ve başına ne geldiğinin cevabını aramak üzere Star TV Serap Paköz‘le Gerçeğin Peşinde ‘ ye başvuruda bulundu. Kızının hayatından endişe duyduğunu ve gerçeklerin bir an önce ortaya çıkmasını istedi.

KIZINI ARIYOR ?

Kızı Emine Kara‘nın kayıp ihbarında bulunmak istediğini ancak damadının buna engel olduğunu söyleyen anne Ayşe Uzun , kızının başına ne geldiyse damadı İsmail ‘ den şüphelendiğini belirtti.

İsmail ‘in kuzeni Halil Yıldırım ‘la kaçtığı iddiaları üzerine; anne Ayşe hanım , kızının başına Halil Yıldırım ‘da bir iş getirmiş olabilir dedi.

İSMAİL , EMİNE ÖLDÜ NEDEN DEDİ ?

Emine‘nin kardeşi Zekiye telefonla katıldığı canlı programda , ablasının 2016 veya 2018 ‘ de 5 – 6 katlı bir apartmanda Halil ‘ le görüşmesine şahit olduğundan bahsetti. Ayrıca ; ablamın eşi İsmail 10 gün önce eve geldi , birden içeri girdi ve bağırmaya başladı. Anneme dedi ki ,kızın öldü ben her şeyi  biliyorum dedi. Annemin savcılığa gitmek istemesi üzerine buna engel oldu , yok gitme anne daha belli değil diyerek bağırmaya devam ettiğini belirtti.

AYŞE ‘ NİN “ ŞÜPHELENİYORUM “ DEDİĞİ DAMADI CANLI YAYINDA !..

Emine Kara‘nın eşi İsmail Mersin ‘ den canlı yayına katıldı. Geçirdiği kaza sonucunda ağır yaralanıp tedavi gören İsmail soruları yanıtladı. Emine‘nin ölüp-ölmediği sorusuna “ onlar yalan söylüyor , ben Emine öldü “ demedim dedi. Kendi kuzeni Halil Yıldırım ‘ la aralarında bir yakınlaşma olduğunu cezaevindeyken duyduğunu , izine çıktığında teyzesine ve eşine sorduğunda böyle bir şey olmadığını söylediklerini belirtti.

Karısı Emine‘nin 5 aylık bebek ‘ te dahil bırakıp nereye gitmiştir sorusuna ; Halil Yıldırım‘ın yanındadır bir an evvel ortaya çıksın ben boşanacağım dedi.