Gerçeğin Peşinde Cevat Demir Parçalar Halinde Çöpe mi Atıldı?

Gerçeğin Peşinde Cevat Demir Parçalar Halinde Çöpe mi Atıldı?

Gerçeğin Peşinde programında kaybolan Cevat Demir'in yaklaşık iki aydır kendisine ulaşılamıyor. İddialara göre sevgilisi Pınar'ın kendisini parçalara ayırarak çöpe attığı konuşulmakta. Pınar, tüm iddiaları reddediyor. Peki Cevat Demir nereye kayboldu?

Herkes 35 yaşındaki Cevat Demir'in nereye kaybolduğunu araştırıyor. Sevgilisi ile yaşamakta olan Cevat Demir, geçtiğimiz aylardan itibaren kendisinden haber alınamamıştı. Ardından geçen 2 ayda da Cevat Demir'in kendisine bir türlü ulaşılamadı. Ancak öyle iddialar var ki, iki gizli tanık cinayetin işlenebileceği yer hakkında bilgi verdi.

Cevat Demir'i Sevgilisi mi Öldürdü?

Cevat Demir'i sevgilisine öldürdüğüne dair ihtimallerin ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Bir tanık, ifadesinde gece yarısı silah sesleri duyduğunu belirtti. Seslerin, Pınar'ın oturduğu noktadan geldiğini söyledi. Aynı zamanda iki el ateş edildiği de gelen bilgiler arasında. Pınar, her ne kadar bu iddiaları reddetse de ihtimaller gittikçe kendisini göstermeye başladı. Bir başka tanığın ifadesine göre ise bomba olaylar yaşandı!

Ceset Temizlendi İddiası!

Cevat Demir'in öldürülerek bir hafta boyunca cesedinin temizlendiği iddia edildi. Yapılan bu iddiada aynı zamanda belirli aralıklarla evden çöp poşet çıkarıldığını da ekledi. Bu iddia Cevat Demir'in öldürülme olasılığını daha da artırdı. Kendisinin öldürülerek cesedinin parçalar halinde dışarı çıkarıldığı konuşuluyor. Ancak herhangi bir ipucuna rastlanılmamasından ötürü şu an için kimse suçlanmadı. Pınar ise hakkındaki iddiaları kabul etmiyor. Gerçeğin Peşinde programında Cevat Demir'in başına ne geldiği ve nerede olduğu sorusuna bir cevap aranıyor. İki aydır kayıp olan 35 yaşındaki adam için arama çalışmaları hali hazırda devam ediyor. Elde edilen bilgiler ışığında kişi için gerekli işlemler yapılmakta. Önümüzdeki günlerde daha da farklı bilgiler toplanabilir.

Pınar İddiaları Kabul Etmiyor

Pınar'a göre ise Cevat Demir'in konuştuğu başka kadınlar bulunuyordu. Bu nedenle onların yanına gitme ihtimali ve şehir dışına çıkma ihtimalinin olduğunu söyledi. İzleyenler ise kıskançlık üzerine böyle bir cinayetin mi işlendiği sorusunu sormadan edemedi. Kimse zan altında kalmaması adına herkes objektif şekilde sorgulanıyor. Ancak deliller en fazla Pınar'ı gösteriyor. Gizli tanıklar da ifadeye eklenince şüpheler iyice artmaya başladı.