Emeklilere Ek Gelir Fırsatı Verildi! Birkaç Günde Hesabınıza Binlerce TL Yatacak!

Emeklilere Ek Gelir Fırsatı Verildi! Birkaç Günde Hesabınıza Binlerce TL Yatacak!

Bankadan gelen haberle birlikte milyonlarca emekliye müjdeli haber verildi. Ek gelir elde etmek isteyen ve birkaç gün içerisinde parayı hesabından çekmek isteyenlere fırsat sunuluyor. Sizler de alacağınız ödeme ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. Yapı Kredi'den gelen ödemeye dair detaylar...

Emeklileri yakından ilgilendiren gelişmeler ve çok daha fazlasına yer verildi. Bankadan gelen kampanya ile birlikte sizler de birkaç içerisinde ödeme alabilirsiniz. Detaylarıyla birlikte merak edilenleri aktaracağız. Bu şartları karşılamanız durumunda emekli vatandaş olarak ödeme almanız mümkün.

Yapı Kredi'den Müjdeli Haber!

Yapı Kredi, emekli maaşınıza göre toplam toplam 7500 TL'ye kadar ödeme yapmakta. Dolayısıyla kampanyanın son gününü geçirmeden bir an önce başvuruda bulunmak zorundasınız. Promosyon ödemesi almak için 3 yıl boyunca emekli maaşınızı Yapı Kredi'den alacağınıza yönelik taahhüt vermeniz gerekiyor. Anlaşma sonrasında ise birkaç gün içerisinde banka hesabınıza ödeme yapılacağını belirtelim.

30 Eylül Son Gün!

Öte yandan 30 Ağustos'ta başlayan kampanyanın 30 Eylül'e kadar süreceği belirtildi. Bu gelişme ile birlikte sizler de kampanyaya dair güncel bilgi edinmek istiyorsanız Yapı Kredi şubelerine gidebilirsiniz. Güncel detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak.