Ünlü Oyuncu Hazal Kaya ve Esra Erol Birbirine Girdi!

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya ve Esra Erol Birbirine Girdi!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, canlı yayına katılan kızı sert bir şekilde azarlayan Esra Erol’a sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Kaya, ünlü sunucuyu resmen topa tuttu. Güzel oyuncunun söylediği sert sözler, magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte, haberin tüm detayları.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Esra Erol’un programında yaşanan skandal nedeniyle sunucu Esra Erol’a çok sert tepki gösterdi. Programa konuk olarak katılan E.Y. sosyal medyaya damga vurmuştu ve 40 yaşında evli bir adama kaçan 18 yaşındaki E.Y. ile konuşan Esra Erol, gözyaşlarına hakim olmamıştı. Esra Erol’un küçük kıza karşı söyledikleri, bazı çevreler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Ünlü sunucuya en sert eleştiri ise Hazal Kaya’dan geldi.

Esra Erol Canlı Yayında 18 Yaşındaki Kızı Azarladı!

40 yaşında evli bir adama kaçarak beraber yaşamaya başlayan 18 yaşındaki E.Y. geçtiğimiz gün Esra Erol’un programına konuk olarak katılmıştı. Kameraları görünce sinir krizi geçiren küçük kız, Esra Erol tarafından feci halde azarlandı. Ünlü sunucu, ‘’Böyle bir şey olabilir mi ya? Sen 18 yaşındasın kızım, bu mu senin geleceğin, bu mu senin kendine layık gördüğün hayat, o çatı katını mı layık görüyorsun kendine?’’ ifadeleriyle küçük kıza sitem etti.

Hazal Kaya Canlı Yayında Söylenen Sözlere Tepki Gösterdi!

Hazal Kaya, programda yüzünü göstermek istemeyen 18 yaşındaki kızı azarlayan Esra Erol’a Twitter hesabı üzerinden sert tepki gösterdi. Kaya, ‘’Kameralar önünde kızın suratına suratına söylediklerinin öldürülen veya şiddete uğrayan kadınlara ‘Orada ne işi varmış?’ demekten ne farkı var? Sen kimsin ki yayına çıkmak istemeyen ve ağır travma yaşadığı her halinden belli olan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?’’ ifadelerini kullandı.