RTÜK Cezası Sonrası Esra Erol'dan İstifa Geldi! Müge Anlı Zirvede Tek Kaldı!

RTÜK Cezası Sonrası Esra Erol'dan İstifa Geldi! Müge Anlı Zirvede Tek Kaldı!

RTÜK, Esra Erol'a para cezası vermişti. Bu gelişmeden sonra programda ne gibi gelişmeler yaşanacak merak konusu haline geldi. Çünkü Esra Erol'un ATV'deki programından istifa ettiği belirtiliyor. Müge Anlı, program sunmaya devam edecek. Reytinglerin yeni lideri belli olmuşa benziyor...

RTÜK, Esra Erol programında yaşananlar için ATV'ye ceza kesmişti. Bu gelişmeden sonra programla olan bağların kesildiği iddia ediliyor. Esra Erol, artık program sunmayacak mı? Yaşanan bu gelişmeyle birlikte ünlü sunucunun karşı karşıya kaldığı durum gözler önüne serildi. Esra Erol giderse Müge Anlı programlar arasında birinciliğini açık ara ilan edecek. Çünkü en büyük rakibi yine ATV'de yayınlanan Esra Erol'du. Her iki programın da aynı kanalda yayınlanması dikkat çekiyor.

Esra Erol Tepki Gördü

Esra Erol, 18 yaşındaki genç kıza canlı yayında bağırdıktan sonra büyük tepki çekti. Haliyle bu durum RTÜK tarafından cezaya yol açtı. Para cezasının hemen ardından ATV ile de arasının açıldığı belirtiliyor.

Programdan Ayrıldı mı?

Öte yandan Esra Erol'un programdan ayrıldığına yönelik çeşitli iddialar ortaya çıktı. Ünlü isim henüz resmi bir açıklama yapmasa da sosyal medya bu gelişmeyi konuşuyor. Bakalım Esra Erol programdan gerçekten ayrıldı mı yoksa iddialar asılsız mı kalacak?