Esra Erol'un Tahtı Elinden Alınıyor mu? Nevruz Hanım Esra Erol'a Söyledikleri Olay Oldu!

Esra Erol'un Tahtı Elinden Alınıyor mu? Nevruz Hanım Esra Erol'a Söyledikleri Olay Oldu!

Esra Erol'un izdivaç programı sunduğu dönemde dikkatleri üzerine çeken Nevruz Hanım, şimdilerde ne ile uğraşıyor? Özellikle de dizi teklifi aldığına yönelik söylentiler gündeme geldi. Talipleri konusunda oldukça seçici olan Nevruz Hanım, adından söz ettirecek hamlelerde bulunuyordu.

Bir zamanlara damgasını vuran ve izdivaç programlarının vazgeçilmez ismi haline gelen Nevruz Hanım merak edildi. Esra Erol'un izdivaç programı sunduğu zamanlarda pek çok kişi Nevruz'u tanımıştı. Kendisinin kriterleri oldukça fazlaydı ve hiç evlenmemiş birini istiyordu. Daha önce evlenmediğini de iddia etmekteydi. Ancak daha sonra ortaya çıktı ki 8 yıllık bir evlilik yaptığı öğrenildi.

Lüks Semtleri İstiyor!

Moda ve Cihangir gibi lüks semtlerde yaşayan beylerle tanışmak isteyen Nevruz Hanım, o dönem bu tavrı ile büyük dikkat çekmişti. Üçüncü köprünün ucunda oturan kişilerle izdivaç etmek istediğini söylemesi çok güldürüyordu. O dönem programdaki tavırlarıyla da gündemde kalmayı başarmıştı. Hatta Esra Erol'a onun işini yapabileceğini dahi iddia ediyordu. Sunuculuk konusundaki iddiasından sonra kendisine teklifte bulunuldu. Peki kendisi televizyon teklifini kabul etti mi? Hangi kanalda oynayacağı merak ediliyordu.

Flash TV'den Dizi Teklifi!

İddialara göre Nevruz Hanım'a Flash TV'den dizi teklifi iletilmişti. Kendisine gelen bu teklifi nasıl değerlendirdiği merak ediliyor. Ayrıca spikerlik için kursa gittiği de belirtilmekteydi. Yaşanan bu gelişmelerden sonra şimdi ne yapıyor bilinmiyor.