Esra Erol'un Şortlu Paylaşımı Büyük Ses Getirdi! Takipçileri Beğeni Yağmuruna Tuttu!

Esra Erol'un Şortlu Paylaşımı Büyük Ses Getirdi! Takipçileri Beğeni Yağmuruna Tuttu!

Esra Erol, yaptığı şortlu paylaşımı ile şok etkisi yarattı. ATV'de yayınlanan programla ilgili güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan ünlü sunucu, beğenileri tek tek kaptı. İşte ünlü ismin yaptığı paylaşıma dair detaylar haberimizde...

Esra Erol'un şortlu paylaşımı sosyal medyayı etkisi altına aldı. Ünlü sunucu, ne zaman yayın hayatına devam edecek diye beklenirken bu sefer de interneti kasıp kavuruyor. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ses getirdi. Kendisini görenler beğeni butonuna sarıldı. Öyle ki gömlek ve şort ile iyi bir uyum yakalamıştı.

Takipçileri Hayran Kaldı!

Kendisini televizyon programından tanıyanlar, onun fotoğrafını görünce beğeni yağmuruna tuttu. Dolayısıyla Esra Erol'un daha önce bu tarz bir kombinle karşılarına çıkmadıklarını da belirttiler.

Program İçin Hazırlık Sürüyor

Öte yandan Esra Erol'un programı için hazırlıklarına devam ettiği belirtildi. Ağustos ayının son günlerinde yayın hayatına başlayacak olan program için son gelişmeler de aktarıldı. Bakalım ATV'de yayınlanacak programla ilgili başka ne gibi detaylar paylaşılacak yakında belli olacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Bu sırada Esra Erol'un tatil yaptığı ve tatil pozları paylaştığı biliniyor.