Esra Erol'un Sağ Kolu Müge Anlı İle Anlaştı! Esra Erol O isimle Dosluğum Bitti Dedi

Esra Erol'un Sağ Kolu Müge Anlı İle Anlaştı! Esra Erol O isimle Dosluğum Bitti Dedi

ATV'de yer alan Esra Erol'da programından bir isim ayrılacak. Hülya Kuran'ın artık avukatlık görevini Müge Anlı'nın yanında yapacağı iddia edildi. Yılların dostluğu bitiyor mu? Esra Erol ve Hülya Kuran'ın arası bozuldu mu? Sosyal medya bu transferi konuşacak. Müge Anlı'dan tarihi zafer geldi.

Esra Erol'un programında yıllardır gördüğümüz ve bu nedenle programın önemli bir parçası haline gelen Avukat Hülya Kuran'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Avukatın programdan ayrıldığı iddia edildi. Üstelik ATV'deki Esra Erol'un programı yerine rakip programda yer alacağı da söyleniyor. Bu iddia ile birlikte sosyal medya adeta yıkıldı.

Müge Anlı'ya mı Katılacak?

Avukat Hülya Kuran'ın bundan sonra Müge Anlı da yer alacağı iddia edildi. Başarılı ismin Müge Anlı'ya katılması tepkilere neden olabilir. Çünkü kendisi uzun zamandır Esra Erol programında yer alıyordu.

Arif Verimli de Esra Erol'da!

Prof. Dr. Arif Verimli'nin de Esra Erol programına katılacağı söyleniyordu. Ancak ortaya çıkan gelişmelere bakacak olursak henüz böyle bir netlik kazanılmış değil. Yine de önümüzdeki haftalarda Hülya Kuran ve Arif Verimli hakkında daha fazla bilgi edinebiliriz. Sosyal medya bu haber ile birlikte çalkalanmaya devam ediyor. En kısa zamanda avukattan yeni bir açıklama beklenmekte.