Esra Erol'un Programının Kurgu ve Sahte Olduğunu Duyurdu! Esra Erol Kriz Geçirdi

Esra Erol'un Programının Kurgu ve Sahte Olduğunu Duyurdu! Esra Erol Kriz Geçirdi

Meriç Erkan, maneviyata yöneldi ve dünyevi işlerinden uzaklaştığını açıkladı. Üstelik Esra Erol programına ilişkin çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Son zamanların tartışılan ismi hakkında söyledikleri ise şok etti. Peki Ahu Tuğba ilişkisiyle bilinen Meriç Erkan neler söyledi?

Meriç Erkan, bir anda maneviyata yöneldi ve sarık ile cübbe giyerek bundan sonraki hayatını böyle geçireceğini söyledi. Hayatının bir anda değişmesi ile gündeme gelen ünlü isim, yaptığı açıklamalarla şok etkisi yarattı. Söyledikleri bir noktada Esra Erol'u da ilgilendiriyordu. Meriç Erkan, Esra Erol'un o dönem sunduğu izdivaç programlarından birine katılmıştı. Yaşanan bu gelişmeyle birlikte detaylar merak edildi.

Program Sahteymiş!

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında rol yaptıklarını belirtti. Her şeyin kurgudan ibaret olduğunu söyleyerek herkesi şok etti. Bu nedenle Meriç Erkan'ın açıklamaları büyük öneme sahipti. Bu açıklamayı duyanlar, son dönemin tartışılan ismi Esra Erol'a daha da fazla güvenmemeye başladı.

Esra Erol Yanıt Vermedi!

Öte yandan Meriç Erkan'ın kurgu açıklamalarından sonra Esra Erol'un konuya ilişkin cevap vermediği görüldü. Peki bu gelişmelere bir yenisi daha eklenecek mi? Diğer programlarla ilgili kurgu olduğuna yönelik açıklamada bulunulmadı.