Esra Erol'un Nasıl Keşfedildiği Ortaya Çıktı! Keşfedilmek İçin Neler Yapmış Neler...

Esra Erol'un Nasıl Keşfedildiği Ortaya Çıktı! Keşfedilmek İçin Neler Yapmış Neler...

Esra Erol'un nasıl keşfedildiği ve ünlü olduğu merak ediliyor. Dolayısıyla ünlü isim hakkındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. ATV'de program sunmadan önce sıklıkla Flash TV ile ekrana gelmekteydi. Ancak kendisini keşfeden ismi duyduğunuzda çok şaşıracaksınız.

Esra Erol, son zamanlarda sabah kuşağı denildiği vakit akla gelen isimler arasında yer almakta. Dolayısıyla kendisinin nasıl keşfedildiği de merak ediliyor. Yapılan araştırmalar sonucunda hakkında bazı bilgilere ulaşıldı. İşte ünlü sunucu hakkında merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Peki sunucu hakkında neler biliyoruz? Gözden kaçırdığımız detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaştık.

Çok Fazla Red Yemiş!

Daha önce Flash TV Kalp Gözü dizisinde oynayan Esra Erol, Marmara televizyonunda düzenlediği eğlence programları ile adından söz ettiriyor. Dolayısıyla kendisinin çeşitli programları tutmayınca farklı bir sektöre girmesi konusunda ısrarcı olmak yerine elinden geleni yapmaya devam ediyor. Zamanla hayatını değiştirecek bir gelişme yaşanıyor.

Nazlı Çelik Keşfetti!

Öte yandan Esra Erol'u keşfeden kişinin Star TV spikeri Nazlı Çelik olduğu bilinmekte. Dolayısıyla Nazlı Çelik'in keşfi ile çeşitli başvurular yapsa da kabul edilmiyor. Ancak sonunda Flash TV'de izdivaç programı sunmaya başlıyor. Kendisinin bugünlere gelmesine vesile olan önemli keşif ve adımlardan biridir. Şimdi ise ATV'de sunduğu program ile adından söz ettirmekte.