Esra Erol'un Kaç Defa Evlendiği Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

Esra Erol'un Kaç Defa Evlendiği Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

Esra Erol hakkında evlilik detayı ortaya çıkınca herkes şok oldu. Ünlü sunucu daha önce kaç defa evlendi? Mevcut evliliği hakkında bilgilere yer vereceğiz. Esra Erol ne zaman kiminle evlendi ve şu an kaç çocuğu bulunuyor? İşte ünlü isimle ilgili şaşırtan detaylar...

Esra Erol, sunduğu program ile adından söz ettirmeyi başaran sunucular arasında. Öyle ki ATV'nin sabah kuşağı programları arasında diğer kanallara fark atmayı başarıyor. Reytinglerdeki başarısı ile gündemdeki yerini korumakta. Peki ya geçmişte kaç evlilik yaptı? Ünlü ismin güncel evlilik durumu ve özel hayatına dair bilinmeyenler ortaya çıktı.

Esra Erol Kiminle Evli?

Esra Erol'un Ali Özbir ile evli olduğu biliniyor. 2010 yılında evlenen çiftin Ömer Erol Özbir adında çocukları vardır. Magazin gündeminden uzak bir evlilik hayatı sürdüklerini söyleyebiliriz. Zaman zaman sosyal medyada birbirlerini paylaşan ikilinin arası oldukça iyi. Gündeme sık sık tartışmalarıyla veya çeşitli magazinsel malzemelerle gelmemeleri de dikkat çekmekte.

Programı Reyting Rekorları Kırıyor!

Öte yandan Esra Erol'un sunduğu program çok sevilmekte. Çeşitli cinayet dosyalarından aldatılma olaylarına ve kaçırılmalara kadar pek çok olayın takipçisi olduğu görülüyor. Dolayısıyla bu da ister istemez Türk halkının dikkatini çekmekte ve izlenme oranlarında yükselişe neden olmakta.