Esra Erol'un Gizli Videosu Ortaya Çıktı! Esra Erol'u Hiç Böyle Görmediniz..

Esra Erol'un Gizli Videosu Ortaya Çıktı! Esra Erol'u Hiç Böyle Görmediniz..

Esra Erol, ATV'de sunduğu program ile tanınıyor. Ünlü isim Beyaz Show'da yayınlanan dans videosu ile adından söz ettirdi. Yıllar öncesine ait bulunan bir video Kanal D ekranlarında gösterildi. Üstelik Esra Erol'un o dönem arkadaşı da tanıdık bir isim çıktı. İşte Esra Erol'un dans videosu...

Beyaz Show programına katılan Esra Erol, yıllar öncesindeki bir videosu ile gündeme geldi. O dönem program Kanal D'de yayınlanıyordu Beyaz'ın çabalarıyla beraber Esra Erol'un geçmişteki videosu bulundu. Ekranda paylaşıldığında ise herkes şok geçirdi. Lisedeki videosunda şarkıcının arkasında arkadaşıyla dans ettiği öğrenildi. Arkadaşının eşiyle ilgili bir gelişme ise izleyicileri dahi şaşırttı.

Esra Erol'un Genç Hali Sevildi!

Henüz lisedeyken çekilen videosu gündeme gelen Esra Erol'un dans ederken ki hali çok beğenildi. Kendisinin fiziği ve duruşu oldukça başarılı bulundu. O yaşlarındayken de ekranla arasının oldukça iyi olduğu belirtildi. Ayrıca yanında kendisiyle dans eden Dora isimli kişinin Beyaz Show'la bağlantısının olduğu ortaya çıktı.

Esra Erol'u Şaşırtan Gelişme!

Esra Erol, yanındaki kişinin ismi sorulduğunda hatırlamadığını söyledi. Ancak 15 yaşlarında çekilen videoda kendisine eşlik eden kişi Beyaz Show'un orkestra şefinin bizzat eşi olduğu öğrenildi. Bu gelişme ile Esra Erol ikinci bir şok yaşadı. Dora ile uzun zamandır görüşmediğini ancak televizyonculuk sektöründe çalıştığından haberdar olduğunu söyledi.

İŞTE O VİDEOSU