Esra Erol'un Eşi ile Arasındaki Yaş Farkı Ortaya Çıktı! Esra Erol Herkesten Gizlemişti

Esra Erol'un Eşi ile Arasındaki Yaş Farkı Ortaya Çıktı! Esra Erol Herkesten Gizlemişti

Esra Erol hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Eşi ile arasındaki yaş farkı çok mu fazla? Bu durum merak edilirken bir yandan da eşi hakkında bazı gelişmeler yaşandı. Ünlü sunucu, ATV'de sunduğu program yerine özel hayatıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. İşte Esra Erol ve eşi arasındaki yaş farkı...

Esra Erol, ATV'de sunmuş olduğu programla gündeme geliyor. Pek çok olayı çözen ve vakaları sonuca kavuşturan ünlü isim, halkın sevdiği isimlerden. Kendisi hakkında çok fazla gelişme yaşanıyor. Özellikle de ünlü ismin eşi ile arasındaki yaş farkı merak edildi. Özel hayatıyla da gündeme gelen Esra Erol, zaman zaman kardeşiyle de adından söz ettirmekte.

Esra Erol Kaç Yaşında?

Güzel sunucu 39 yaşında. Esra Erol'un oldukça genç yaşta sunuculuğa adım attığını buradan anlayabiliriz. Dolayısıyla rakipleri arasında bile önemli bir yaş farkı bulunuyor. Tüm bu olanlarla birlikte eşi Ali Özbir'in yaşı da merak edildi.

14 Yaş Fark Var!

Esra Erol ve Ali Özbir arasında 14 yaş fark olduğu ortaya çıktı. İkili arasındaki bu fark dikkat çekiciydi. İzleyicilerin sık sık sormuş olduğu bu soru yanıt buldu. Peki ATV'de yayınlanan programda Esra Erol'un performansını nasıl buluyorsunuz? Başarılı sunucu, zaman zaman sosyal medyadan lince uğrasa da performansından ödün vermiyor. Dolayısıyla adından söz ettirmeye de devam etmekte. Kendisiyle ilgili merak edilen soruları yorum kısmından yazabilirsiniz.