Esra Erol'un Babası Yer Altı Dünyasının Tanınan İsimlerinden Çıktı!

Esra Erol'un Babası Yer Altı Dünyasının Tanınan İsimlerinden Çıktı!

Esra Erol'un babasının aslında kim olduğunu duyduğunuzda çok şaşıracaksınız. Yer altı dünyasına damgasını vurmuş ve geçmişte adının oldukça çok zikredildiği bir isimden söz ediyoruz. İşte Esra Erol ile ilgili daha önce gündeme çok fazla gelmemiş olan o bilgi...

Esra Erol ile ilgili çok ilginç bir bilgi verildi. Öyle ki sosyal medyaya damgasını vurması bekleniyor. Eşinin babasının kim olduğunu duyduğunuzda çok şaşıracaksınız. Daha önce adını duymuş olduğunuz yer altı dünyasının ünlü isimlerinden biri meğer Esra Erol kayınbabasıymış.  Bu şok gerçek büyük ses getirmişe benziyor.

Ali Özbir'in Babası Kim?

Esra Erol'un eşi olan Ali Özbir'in babası İdris Özbir, Kürt İdris lakabı ile tanınıyor. Kendisinin daha önceden çeşitli suçlardan ötürü hapis yatmışlığı vardır. Bu suçlar arasında cinayet de bulunmaktadır. Dolayısıyla yer altı dünyasında hatırı sayılır bir yere sahip olduğu bilinmekte. Ancak önemli bir detay daha var ki oğlu Ali Özbir'i ilgilendiriyor.

Oğlu Turizmle Uğraşıyor

Öte yandan Ali Özbir, babası gibi yer altı dünyası yerine turizm sektörü üzerinden ilerlemeye karar vermiş. Bu adımı ile de dikkat çekiyor. Kendisinin gündemden uzak yaşantısı nedeniyle de çok fazla gündeme gelmemesi şaşırttı. Ara sıra Esra Erol'un hikaye paylaşımlarında görüyoruz.