Esra Erol'ın Sağ Kolundan Üzücü Haber Geldi! Esra Erol Göz Yaşlarına Boğularak Duyurdu..

Esra Erol'ın Sağ Kolundan Üzücü Haber Geldi! Esra Erol Göz Yaşlarına Boğularak Duyurdu..

Esra Erol'un sağ koluyla ilgili çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Gündemde bomba etkisi yaratan açıklamasıyla birlikte merak edilenler yanıt buldu. İşte Caner Toygar'ın açıklaması ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Esra Erol'un sağ kolu olarak bilinen Caner Toygar, program için muhabirlik yapıyordu. Ünlü ismin beynindeki ağrıdan ötürü gittiği hastanede kitle olduğu tespit edilmişti. Kitleye ilişkin çeşitli tetiklerin yapıldığını ifade ediyordu. Son gelişme ile birlikte nelerin yaşandığı araştırılmaya başlandı. Öyle ki son açıklaması gündemde bomba etkisi yaratacak.

Sağlık Durumuyla İlgili Konuştu!

Caner Toygar'ın sağlık durumuyla ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Ünlü isim, yaptığı açıklamada sağlığına dair çeşitli bilgiler verdi. Kendisine gelen bazı eleştirilere de yanıt vermeyi ihmal etmedi. ''Reklam yaptığımı söyleyenler oldu. Zaten işim gücüm yerinde, zaten ekranlardayım, neyin reklamını yapacağım?'' diyerek tepkisini ortaya koydu.

Caner Toygar Şu An Nasıl?

Esra Erol'un çalışma arkadaşlarından olan Caner Toygar, sağlık durumu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sonrasında ise ünlü ismin çeşitli tetkiklere başvurduğu görüldü. Henüz net bir şey çıkmadığı belirtiliyor. Dolayısıyla hastaneye gitmeye devam ettiğini söyledi. Duştayken ağrısının hafiflediğini de iletti. Ancak kimi zaman dayanılamaz bir acıya sahip olduğunu söylüyor.