Esra Erol'daki Cemile Ortalığı Resmen Karıştırdı

Esra Erol'daki Cemile Ortalığı Resmen Karıştırdı

ATV'de yayınlanan Esra Erol programı dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki Esra Erol hakkında çeşitli ifadelere yer veriliyor. Kendisinin programa çıkardığı Cemile'nin agresif hareketleri bir anda gündem oldu. Sosyal medyada sunucunun neden böyle bir şey yaptığı merak edildi.

Esra Erol'da kayınvalidesi ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Cemile, dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan kendisiyle ilgili pek çok detaya yer verildi. Peki ya Cemile hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan Esra Erol programında güncel detaylar da yanıt buldu bile.

Cemile Sinir Krizi Geçirdi

Cemile'nin adeta sinir krizi geçirdiği ve çok agresif konuştuğu görüldü. Öte yandan kayınvalidesinin taklitlerini yapması ile birlikte herkesi güldürdü. Kendisinin bu halini görenler hem hayret etti hem de izlemeye doyamadı. Öte yandan sosyal medyada programa tepki gösterenler de vardı.

Esra Erol'a Tepki Gösterdiler

Esra Erol'un programa Cemile'yi çıkarmış olmasına anlam verilemedi. Çünkü kendisinin sinir problemi olduğu bariz bir şekilde ortadaydı. Hal böyle olunca kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Peki ya Esra Erol için gösterilen tepkiler sonrasında ünlü sunucudan bir açıklama gelecek mi?