Esra Erol'da Türkiye'nin Görmediği Olay Gerçekleşti! Esra Erol Canlı Yayında Herşeyi Tek Tek Açıkladı

Esra Erol'da Türkiye'nin Görmediği Olay Gerçekleşti! Esra Erol Canlı Yayında Herşeyi Tek Tek Açıkladı

Esra Erol'da programında yaşananlar izleyicileri ağlattı. Ömer ve Emre kardeşler, uzun zamandır annelerinin kim olduğunu merak etmekteydi. Canlı yayında ortaya çıkan bir gerçek ile sarsıldılar. İki kardeş birbirine sarılarak ağladı. Peki annelerini görebildiler mi?

Emre ve Ömer, yıllardır annelerinin kim olduğunu merak ediyordu. Esra Erol'a başvurmaları ile derin bir araştırma yapıldı. Annelerinin aslında kim olduğu konusunda yeni bir gelişme yaşandı. İzmir'de yaşadığı ortaya çıkan kadının ifadeleri ise şok etti. Kötü yolda olduğunu belirterek oğulları ile bu haldeyken görüşmek istemediğini aktardı. Bu olayla birlikte programda Emre ve Ömer'i nelerin beklediği ortaya çıktı. İzleyiciler, duygularına hakim olamadı.

Annelerini Gördüler

Uzun uğraşlar sonucunda annelerinin nerede yaşadığı öğrenildi. Üstelik annelerini ekrandan gördükleri için de heyecanlandılar. Pek çok kişi Ömer ve Emre kardeşlerin ailesini bulmasını istiyordu. Ortaya çıkan detaylar sonrasında iki kardeş birbirlerine sarılarak ağladı. Annelerinin ismi ise Lamiye Günaydın olarak açıklandı. Üstelik bilmedikleri Yusuf isminde bir kardeşleri de vardı.

Evlatlık Verilmişler

Bundan yıllar öncesinde Emre ve Ömer kardeşlerin evlatlık verildiği öğrenildi Her zaman gerçek annelerinin kim olduğu sorusunu kendilerine sordular. Daha sonra araştırmaya karar verdiler ve ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programını tercih ettiler. Peki ya şimdi kardeşler annelerini görebilecekler mi?