Esra Erol'da Sevgilisine Para Yediren Adam Eşine Pavyon Adresi Veriyor!

Esra Erol'da Sevgilisine Para Yediren Adam Eşine Pavyon Adresi Veriyor!

ATV'de yayınlanan Esra Erol programında sadakatsiz eşin sevgilisine para yedirdiği öğrenildi. Üstelik kendi eşine tek kuruş para vermediği ortaya çıktı. Bu olayla birlikte Mahire hanım eşinden para istediğinde eşinin kendisine pavyon adresi attığını söyledi.

Esra Erol'daki olay herkesi şaşırttı. Mahire Hanım, eşinin kendisini aldattığını söyledi. Bununla birlikte Mahire Hanım'ın eşinden dayak yediği ve bu görüntülerin sevgilisine servis edildiğini belirtti. Daha sonra kendisiyle dalga geçildiğini de ekledi.

Sevgilisine Para Yediriyor!

Mahire Hanım, eşi Bekir'in sevgilisine para yedirdiğini ifade etti. Üstelik kendisi para istediğinde ise pavyonun adresini verdiğini de sözlerine ekledi. Bu olayı duyan Esra Erol ise kulaklarına inanamadı. Kimse yaşananlara anlam veremedi.

Esra Erol Bile Şaşırdı!

Esra Erol, konuşmasında “Size böyle bir adres verildiğinde merhaba ben geldim kocam bu adresi verdi, verecektin kocanın telefon numarasını, gidecektin kapıya, ‘kocamı da arayın bana bu adresi verdi, buraya yönlendirdi, burada çalışmamı uygun buluyor’ diyecektin. Karşı taraf kocanızla bir muhatap olup da o yaptığı hareketin bedelini ve karşılığını alacaktı. Vallahi gideceksin” dedi.