Esra Erol’da Ramazan Ceylan Olayında Yeni Gelişmeler Yaşandı!

Esra Erol’da Ramazan Ceylan Olayında Yeni Gelişmeler Yaşandı!

Esra Erol'un programında geçtiğimiz haftalarda konuk olan Ramazan ve Ceylan çifti gündeme damga vurdu. Çift arasında yaşanan gelişmeler hakkında da birçok detay ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

Evden kaçarak Ramazan ile evlendiğini söyleyen Ceylan söylediği sözler ile gündeme adeta damga vurdu. ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından birine katılan Ceylan ve Ramazan çifte anlattıkları ile herkesi şaşkına çevirdi. Ramazan ile birlikte yaşamaya başlayan Ceylan ailesine seslenirken geçirdiği krizle stüdyodakileri şaşkına çevirdi.

Ceylan ve Ramazan Çifti Ailelerinde Özür Diledi

Ceylan de Ramazan çifte seyirci karşısına çıkarak şok edici gerçekleri açıkladı. Ailelerinin izni olmadan evden kaçtıklarını ve imam nikahı kıyarak birliktelik yaşamaya başladıklarını söyledi. Ceylan ailesinden özür dilediğini ve tekrar onlarla barışmak istediğini sözlerine ekledi. Ayrıca Ramazan ve Ceylan resmi nikahlarını da aileleri ile birlikte kılmak istediklerini itiraf etti. Ceylan stüdyoda gözyaşlarına hâkim olamadı.

Ceylan’dan şoke edici açıklamalar!

3 aylık hamile olduğunu söyleyerek geçmişte de evden kaçtığını belirtti. Ceylan'ın annesi Azize Hanım ise canlı yayına bağlanarak kızının kendilerinden izinsiz evlenmesini isyan etti. Bunun üzerine Ceylan da ‘ben bu yaşta dul kalamam’ sözleri ile sosyal medyada adeta gündem oldu. Bunun ardından canlı yayında Ceyla ve Ramazan nikah kıymak istediklerini ve ailelerinin yanında olmalarını istediklerini belirtti.