Esra Erol’da Karısından Şiddet Gördüğünü Açıklayan Fehmi Bey’in Dramı Ağızları Açık Bıraktı!

Esra Erol’da Karısından Şiddet Gördüğünü Açıklayan Fehmi Bey’in Dramı Ağızları Açık Bıraktı!

ATV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Esra Erol'da bugün şok edici bir olay daha yaşandı. Türkiye'nin en çok beğenilen ve izlenilen programları arasında yer alan Esra Erol’da bugün Gülay Pazarlı'nın iddiaları ağızları açık bıraktı. İşte haberin tüm detayları...

Esra Erol'un programına katılarak 29 yıllık eşi olan Fehmi Bey'in kendisini Şengül Hanım ile aldattığını açıklayan Gülay Pazarlı şok edici iddiaları ortaya attı. Şengül Hanım’ın eşinden 3 aylık hamile olduğunu söyleyen Gülay Pazarlı eşi Fehmi Bey’in kendisi ile yaşamadığını da belirtti. Esra Erol'da canlı yayında karşı karşıya gelen çit ağızları açık bıraktı. Fehmi Bey, Gülay Hanım'ın bu iddialarının doğru olmadığını söyleyerek 29 yıldır sürekli yalan söylediğini dile getirdi. Ardından karısından şiddet gördüğünü de ifade etti.

Gülay Pazarlı ve Fehmi Bey karşı karşıya geldi

ATV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol'da bugün Fehmi Bey ve Gülay Pazarlı karşı karşıya geldi. Gülay Pazarlı’nın iddiaları Esra Erol ile birlikte ekran başındakileri de şaşkına çevirdi. Esra Erol'un programına katılarak 29 yıllık eşi Fehmi Bey'in kendisine Şengül Hanım ile aldattığını iddia eden Gülay Pazarlı, Şengül Hanım’ın da 3 aylık eşinden hamile olduğunu dile getirdi. Bu iddiaların ardından Fehmi Bey karısının iddiaların tamamen hayal ürünü olduğunu dile getirdi.

Fehmi Bey, eşinden şiddet gördüğünü itiraf etti

Fehmi Bey 29 yıldır karısın hiç susmadığını dile getirerek Şengül ile ilişkisi olmadığını bunun karısının iftirası olduğunu ifade etti. Karısından şiddet gördüğünü de sözlerine ekleyerek utandığından dolayı bunu kimseye anlatamadığını da aksetti. Gülay Hanım ise kocasının kredi borçlarını dahil kendisinin ödediğini ama Fehmi Bey’in Şengül ile kaçtığını vurguladı. Evliliklerinin bu hale gelmesinin tek nedenini Fehmi Bey'e ne bağlayan Gülay Pazarlı eşinin kendisini yüz üstü bıraktığını dile getirerek feryat etti. Fehmi Bey ise karısının duygu sömürüsü yaptığını ifade ederek Gülay Pazarlı’dan defalarca şiddet gördüğünü söyledi. Fehmi Bey’in bu iddiaları ise Esra Erol’u şaşkına çevirdi.