Esra Erol'da Canlı Yayında 30 Yıllık Babasını Buldu! Esra Erol Hıçkıra Hıçkıra Ağladı

Esra Erol'da Canlı Yayında 30 Yıllık Babasını Buldu! Esra Erol Hıçkıra Hıçkıra Ağladı

Programda yaşanan şok gelişme ile birlikte Esra Erol bile ne diyeceğini bilemedi. ATV'deki programda genç adam 30 yıl sonra babasını ilk kez gördü. Stüdyoda olan adam bir anda ağlamaya başladı. Oldukça duygusal anlar yaşanırken neler olacağı ise merakla bekleniyor. Baba oğulun konuşması sosyal medyaya damgasını vurdu.

Esra Erol'da yayınlanan program dikkat çekti. Bu sefer öyle şeyler yaşandı ki izleyiciler dahi anlam veremedi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahasını sizlerle paylaşacağız. Genç adam 30 yıl sonra babasını ilk defa görünce ne diyeceğini bilemedi.

Babasıyla Görüntülü Konuştu!

Yıllar sonra ilk defa gördüğü babasıyla görüntülü konuşan Ömür, kendisinin neden terk edildiğini sordu. Babası ile konuşurken duygularına hakim olamadı. Baba Mustafa Bey ise kendisinin terk etmediğini söyledi. Defalarca ona  ulaşmak istediğini belirtti fakat kendisine yalan söylendiğini ifade etti.

Oğlu İçin Öldü Denmiş!

Öte yandan Mustafa Bey, ne zaman oğlu Ömür'e ulaşmak istediyse de kendisine öldüğü söylenmiş. Yıllarca aramasına rağmen bir şekilde ona ulaşamamış. Şimdi ise ATV'deki Esra Erol aracılığı ile irtibat kurulduğu ortaya çıktı. Şimdi ise neler olacağı merakla bekleniyor. İkili yüz yüze ne zaman görüşecek heyecanla beklenmekte.