Esra Erol'da Çalışan Muhabirden Üzücü Haber Geldi! Beyninde Kitle Tespit Edildi!

Esra Erol'da Çalışan Muhabirden Üzücü Haber Geldi! Beyninde Kitle Tespit Edildi!

Esra Erol'un çalışma arkadaşının başına gelen olay dikkat çekti. Başında kitle tespit edilen isimle ilgili tedavi başladı mı? Sağlık durumu çok merak ediliyor. Esra Erol bu haberi alınca gözyaşlarına hakim olamadı. İşte ATV programındaki son dakika gelişmeleri...

Esra Erol, birlikte çalıştığı iş arkadaşı hakkında aldığı haber karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Peki ya kendisi hakkında ne gibi gelişmeler meydana geldi? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken ünlü isimle ilgili bilinmeyenler yanıt buluyor. Öyle ki muhabir Caner Toygar'ın yaptığı açıklama her şeyi ifade etmekte. ATV programında çalışan muhabirin başına gelenler haberimizde paylaşıldı.

Beyninde Kitle Tespit Edildi

Tetkiklerin ardından beyninde kitle tespit edilen Caner Toygar, sosyal medyadan haberi paylaştı. Yaptığı duyuru dikkat çekti. Kendisiyle ilgili çeşitli gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Dolayısıyla merak edilenler tek tek yanıt buluyor.

Detayları Paylaştı

Caner Toygar, yaptığı açıklamada "Gece baş ağrılarıyla uyanıp saatlerce ağrıdan duramıyordum MR çekildi ağrı olan bölgede bir sıkıntı görüldü yarın netleşmesi için ilaçlı MR çekilecek umarım kötü bir şey çıkmaz. Beynimde görünen kitle için ilaçlı MR çekilecek. Umarım kötü bir şey çıkmaz, merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim"  sözlerine yer verdi.