Esra Erol'da Bu Sefer Avukatım Diyerek Milleti Dolandıran Kişi Yakalandı!

Esra Erol'da Bu Sefer Avukatım Diyerek Milleti Dolandıran Kişi Yakalandı!

Esra Erol'da yaşanan olay sonrasında herkes şok içerisinde kaldı. 200 bin TL'lik dolandırılma hikayesinde Selma Hanım hakkını alabilecek mi? Kendisini avukat olarak tanıtan dolandırıcının savunma şekli ise şok etti.

Esra Erol'a damgasını vuran gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Öyle ki merak edilenleri tek tek yanıtlayacağız. Selma Hanım, kendisini avukat olarak tanıtan Mustafa Bey'e 200 bin lirasını kaptırdı. Yaptırdığı evi yarım bırakarak giden ustalara karşın müteahhiti dava edebilmek ve haklarını geri almak için kendisini avukat olarak tanıtan Mustafa Bey ile anlaşma sağladı. Ancak işler beklediği gibi ilerlemedi. Peki ya o anlarda ne gibi gelişmeler meydana geldi?

200 bin TL Dolandırıldı

Yaşanan gelişme ile birlikte Mustafa Bey'in Selma Hanım'ı 200 bin TL kadar dolandırdığı ortaya çıktı. Bu noktada yaşanan detaylar ise gözler önüne serildi. Pek çok kişi olanlara anlam veremedi. Öyle ki güncel olarak dolandırılma hikayesini anlatırken izleyicileri de şoka uğrattı. İlk başta kimse ihtimal vermemişti. Şimdi ise yaşananlardan sonra ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor göreceğiz.

Esra Erol Bile Şok Oldu

Öte yanda dolandırılma hikayesinden sonra Esra Erol'un bile şok olduğu belirtildi. Kimse bu tarz bir detayı beklemiyordu. Dolayısıyla yaşananlarla birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Güncel gelişmeler ışığında bizleri nelerin bekleyeceğini de ileteceğiz.  Sizler de güncel bilgileri elde etmek istiyorsanız ATV'deki programı ve haber sitemizi takip edebilirsiniz.