Esra Erol'da Bir Skandal Daha! Evli Kadın Başka Evli Adamla Düğün Yaptı Türkiye Ayağa Kalktı..

Esra Erol'da Bir Skandal Daha! Evli Kadın Başka Evli Adamla Düğün Yaptı Türkiye Ayağa Kalktı..

Esra Erol'daki programda öyle görüntüler yayınlandı ki herkes şaşırdı. Çünkü eşinin evli adamla düğün yaptığını gören genç adam, ne diyeceğini bilemedi. Gözyaşları içerisinde onun geri dönmesini istedi. Kızı ve annesinin görüşemediğini de söyledi. Peki ya şimdi ATV programında neler yaşanacak?

Esra Erol programının yeni bölümünde öyle anlar yaşandı ki herkes şaşkınlıkla takip etti. Pek çok kişi ne diyeceğini bilemedi. Peki ya ATV'deki programda bizleri neler bekliyor? Mustafa Demir, iftira üzerine girdiği cezaevinde iken eşinin başka bir adamla düğün yaptığını söyledi. 2,5 yaşındaki çocuğunu kendisinden uzak tutmaması gerektiğini de ifade etti. Gözyaşlarına boğulan Mustafa Demir, tek isteğinin bu olduğunu söyledi.

Evli Adamla Düğün Skandalı

Eşinin evli bir adamla düğün yapması sonrasında şok içerisinde kaldığını ifade etti. Kızını eşinden ayırmamaları için elinden geleni yapan Mustafa Demir, yaptığı açıklama ile yürekleri dağladı. Son çare olarak Esra Erol programına katılarak yardım istedi. Peki bu konu hakkında nasıl bir açıklama yapılacak?

Kandırıldıysa Affedecek!

Öte yandan Mustafa Demir, eşinin eğer kandırıldığını söylemesi ve ailesine rest çekmesi durumunda onu affedeceğini de belirtti. Şimdi ise eşinden yanıt bekleniyor. ATV'deki programda öyle şeyler yaşanıyor ki herkes şok olmakta.