Esra Erol'a Çıkan Fatma Herkesi Şok Etmişti! Fatma'nın Son Durumu Nedir?

Esra Erol'a Çıkan Fatma Herkesi Şok Etmişti! Fatma'nın Son Durumu Nedir?

Esra Erol'a çıkan ve dikkatleri üzerine çeken Fatma, gündem haline geldi. Kendisiyle ilgili çeşitli ifadeler ortaya çıktı. ATV'deki programda Fatma'nın Ahmet ile olan ilişkisi gündemdeydi. Son gelişmelere göre ikisinin arası bozuldu mu? İşte şok eden iddialar...

Fatma, Ahmet isimli evli bir adama kaçarak gündeme gelmişti. Daha sonradan kendisinin başına çok kötü şeyler geldiği ortaya çıktı. Esra Erol'a damgasını vuran isim, yardım istemişti. Sonrasında ise ailesiyle buluşması sağlandı. Ancak ortaya öyle iddialar atıldı ki gündem oldu.

Ahmet'i Sevdiğini Söylüyordu

Fatma, açıklamasında "Evime dönmek istemiyorum. Benim kanamam olduğu için hastaneye gittim. Hastanede kalmam gerekiyordu ama kalmadım. Bebeği düşürmedim. Annem yüzünden yuvam yıkılıyor. Ahmet hapiste ne zaman çıkacağı da belli değil. Ben, kayınvalidem, İbrahim'in iki çocuğuyla yaşıyoruz bu evde. Ben kayınvalidemle çok mutluyum"  ifadesine yer veriyordu. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara da yer verildi.

Ahmet Tarafından Terk Edildi

Son duruma göre Ahmet tarafından terk edildiği belirtiliyor. Esra Erol'a damgasını vuran Fatma'nın başına gelen bu detaylar herkesi şaşırttı. Şimdi ise Esra Erol'a tekrardan çıkıp çıkmayacağı merak konusu haline geldi. ATV'deki programa dair neler biliyoruz hep birlikte öğreneceğiz.