Esra Erol Yaşananları Duyunca Resmen Çılgına Döndü! Sessizliğini Bozdu Ağzına Geleni Söyledi!

Esra Erol Yaşananları Duyunca Resmen Çılgına Döndü! Sessizliğini Bozdu Ağzına Geleni Söyledi!

ATV programı Esra Erol'da yaşananlar çok konuşulacak. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Orçun Bey ve Zehra Hanım arasındaki tartışmadan sonra Esra Erol çılgına döndü.

Esra Erol'da yaşananlar herkesi şaşırttı. Öyle ki kimse bu gelişmeleri beklemiyordu. Eşinden gizli şekilde yasak aşkı ile davullu zurnalı düğün yapan adam dikkat çekmişti. Eşinden boşandıktan sonra ise dikkatleri üzerine tekrardan çekti. Öyle ki canlı yayına çıktıkları vakit hakaretler havada uçuştu.

Orçun'dan Şok Sözler!

Orçun "Zehra'yı tanıdığım güne çok pişmanım. Zehra'yı hayatıma aldığım ve onunla evlendiğim için çok pişmanım. Bu saatten sonra Zehra'yla hiç işim yok" açıklamasını yaptı ve herkes şaşırdı. Bu gelişmeden sonra Esra Erol çılgına döndü.

Esra Erol'dan Yanıt Gecikmedi

Esra Erol ise yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti ve "Hiç utanmıyor musunuz bu cümleleri kurarken? Size yazıklar olsun. Birazcık insanlık, edep ve vicdan... Sizden bir pirinç tanesinden daha küçük bir insanlık taşımanızı isterdim. Bu insan sizin çocuğunuzun annesi. Babam 'bazı insanlar belaya çabuk ulaşsın diye Allah onun önünde çakıl taşlarını kaldırırmış çabuk ulaşsın diye' derdi. Sizin hikayenizi de öyle görüyorum. Bazen bana 'Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz' diyorsunuz ya... Bazen kalamıyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum. Teşekkür edip helallik alamıyorsun" ifadesine yer verdi.