Esra Erol Sosyal Medya Hesabından Alışılmadık Paylaşımda Bulundu! Sosyal Medya Ayağa Kalktı!

Esra Erol Sosyal Medya Hesabından Alışılmadık Paylaşımda Bulundu! Sosyal Medya Ayağa Kalktı!

ATV ekranlarının fenomen ismi Esra Erol, geçenlerde yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Ünlü sunucu, karlar altında havuz başında poz verdi. İnstagram hesabı üzerinden takipçileriyle keyifli anlarını paylaşan Erol, kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Esra Erol’un eşi Ali Özbir ile verdiği pozlar sosyal medyayı kısa sürede karıştırdı. Büyük ilgi gören pozlara sunucunun yakınlarından da güzel yorumlar geldi. Ünlü sunucu paylaştığı gönderilerle yine kendine hayran bıraktırmayı başardı.

Esra Erol’un Sosyal Medya Paylaşımları Olay Oldu!

Ekranların en fenomen yapımlarından birine imza atan Esra Erol, eşi Ali Özbir ve oğullarıyla karın keyfini çıkardı. Havuz başında ailesiyle stres atan Erol, sosyal medyayı da karıştırdı. Ünlü sunucunun paylaştığı gönderilere saniyeler içerisinde binlerce yorum ve beğeni geldi. Esra Erol’un karlar altında yaptığı dans gösterisi ve köpeğiyle olan mutlu halleri herkesi güldürdü.

Esra Erol’un Eşiyle Mutluluk Pozları Sosyal Medyada Çok Konuşuldu!

Yıllardır yaptığı programlarla adından sıklıkla söz ettiren Esra Erol, yürüttüğü mutlu evliliğiyle de dillerden düşmüyor. Her fırsatta eşi Ali Özbir ile mutlu anlarını paylaşan ünlü isim, karlar altında eşiyle poz vermeyi de unutmadı. Sosyal medyada çok konuşulan görüntüler, ikilinin sevenlerinden de yoğun ilgi gördü.