Esra Erol Sonunda Yaptı Yapacağını! Tüm Aileyi 30 Yıl Sonra Bir Araya Toplamayı Başardı!

Esra Erol Sonunda Yaptı Yapacağını! Tüm Aileyi 30 Yıl Sonra Bir Araya Toplamayı Başardı!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da neler oluyor? Pek çok kişi sorunun yanıtını aramakta. Öyle ki Esra Erol, ailesini hiç görmeyen genç adamın anne ve babasını buldu. Duygu dolu anlar yaşanırken, baba ve oğulun sarılması ise gündemdeki yerini aldı. İşte izleyenlerin kahrolduğu o anlar...

Esra Erol programında yaşanan olaylar gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası konuşuluyor. Doğumundan bu yana öz ailesini göremediğini belirten Ömür isimli kişi, Esra Erol'dan yardım istedi. Yalnızca küçüklük fotoğrafında annesi ile kendisinin yer aldığı biliniyor. Daha da farklı bir fotoğraf veya kanıt bulunmuyordu.

Önce Annesi Bulundu!

Ömür'ün annesi, yapılan araştırmalarla birlikte bulundu. Anne oğul birbirine kavuştu ve herkes duygulandı. Daha sonra çeşitli araştırmalara devam edildi. Yıllarca kendisinden saklanan ve bir şekilde ulaşamayan ailesi tek tek ortaya çıkıyordu.

Babasıyla Canlı Yayında Sarıldılar!

Öte yandan babası da stüdyoya geldi ve sarıldılar. Duygusal gelişmelerin hemen ardından ikilinin ağladığı görüldü. Bacaklarına kapanan babası, oğlunun kendisini affetmesini istedi. ATV programındaki bu olay çok konuşulacağa benziyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası haberimizde yer aldı.