Esra Erol Resmen Programdan Ayrıldı! ATV'den Beklenmedik Hamle Geldi!

Esra Erol Resmen Programdan Ayrıldı! ATV'den Beklenmedik Hamle Geldi!

Esra Erol, ATV'deki programı artık sunmayacak mı? Ünlü isim hakkında ortaya atılan bir gerçek şok etkisi yarattı. Çünkü artık kendisinin RTÜK cezasıyla birlikte sunuculuk kariyerinin bittiği iddia edildi. İddialara en büyük cevabı ise yine Esra Erol verdi. İşte ATV programıyla ilgili son gelişme...

Esra Erol, canlı yayında bağırdığı 18 yaşındaki genç kızdan sonra bir hayli tepki çekmişti. Sosyal medyada tepki çekmesinden ötürü bir süre adından söz ettirdi. ATV'ye verilen para cezası sonrasında da kanal ile tartıştığı iddia ediliyor. Peki Esra Erol programa veda mı etti? RTÜK kararından sonra kanal ile tartıştığı ve yolların ayrıldığı iddia edildi.

Esra Erol Programı Bıraktı mı?

Başarılı ve güzel sunucu Esra Erol, yıllardır yapmış olduğu yayınlara son mu verecek? ATV'de reyting rekorları kıran programı nedeniyle büyük ilgi gördüğü söylenmekte. Ancak programı bırakacağına dair iddialar netlik kazanmaya başladı.

Kaldığı Yerden Devam!

Pek çok kişi ünlü ismin bir daha program yapmayacağını iddia ediyordu. Ancak yüksek hayran ve takipçi kitlesine sahip olan Esra Erol'un programdan vazgeçmeyeceği de bilinmekte. Esra Erol, güncel olarak hafta içi her gün yayın yapmayı sürdürüyor. Canlı yayın ile izleyici karşısına çıkan ünlü isim, başarılarla dolu yayınlarına devam edecek. Bu nedenle ATV ile aralarında kopukluk olduğu iddiaları gerçeği yansıtmamakta. Güzel sunucu, Müge Anlı'ya rakip olmayı sürdürecek.