Esra Erol Resmen Kendini Bitirdi! Esra Erol'dan Tepki Çeken Sözler

Esra Erol Resmen Kendini Bitirdi! Esra Erol'dan Tepki Çeken Sözler

Esra Erol, dikkatleri üzerine çekecek bir hatalı söylemle karşımıza çıktı. Ünlü isim, canlı yayındayken öyle şeyler söyledi ki apart topar düzeltmek zorunda kaldı. İşte Esra Erol ile iligli merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Esra Erol programında yaşanan olaylar sizlerle paylaşıyoruz.

Esra Erol, programda oldukça şaşırtan sözlere imzasını attı. Ünlü sunucu, programa Azerbaycan'dan gelen gelin adayı Esmira'yı överken şaşırtıcı kelimeler kullandı. Damat adayına talip olan Esmira için "Barbie Bebek" ifadesini kullandı. Onu övmek isterken aslında oldukça şaşırtıcı bir ifade kullanmış oldu.

Kısa Sürede Tepki Çekti!

Esra Erol, yaptığı hatayı fark edince hemen düzeltmek istedi ve rejinin biplemesini istedi. Daha sonra farklı iltifatlarla yaptığı gafın üzerini kapattı. Esmira ise yaşananlar karşısında bozuntuya vermedi. İltifat amaçlı söylenen ancak çok daha farklı bir anlama gelebilecek sözler sarf etti.

Papatya Diye Düzeltti

Esra Erol, konuşmasına Esmira'yı överkern papatya gibi olmasından söz ederek devam ettirdi. Bu hamlesiyle herkesi şaşırttı. Dolayısıyla yaşanan güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Şimdi ise neler olacağı merak ediliyor. Esra Erol'un bu ifadesinden sonra RTÜK'ten bir karar çıkacak mı?