Esra Erol Programının Canlı Yayınında Gerçekleşen Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Esra Erol Programının Canlı Yayınında Gerçekleşen Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Esra Erol, son dakika gelişmeleriyle tekrardan gündemdeydi. Pek çok kişi soruların yanıtını bekledi. Peki Esra Erol programında neler oldu? Yayında bir anda ortadan kaybolan kadın, farklı bir şehirde bulundu. Üstelik programa geldiği andan itibaren önemli biriyle yüzleşti ve ona saldırmaya çalıştı..

Esra Erol'da programı yine çeşitli anlara tanıklık etti. Canlı yayına rastlayan görüntüler de neler yaşandığı ortaya çıktı. Akgül ailesinin tek isteği kızları Hülya Akgül'e kavuşmaktı. Dolayısıyla programa başvuru yapıldı ve çeşitli aramalar başladı. Bulunan ipuçları hızlı şekilde fayda vermedi. Hülya Akgül'ün öldürüldüğü düşünüldü. Dolayısıyla ortaya çıkan bir gelişme her şeyin akışını değiştirdi.

Hülya Akgül Bulundu!

Bursa'da dilenci olarak bulunan Hülya Akgül, stüdyoya getirildi. Ortaya çok duygusal anlar çıktı. Ailesi ile sarılan ve bir araya gelen Hülya Akgül, stüdyoda birine saldırmaya çalıştı. O kişinin kim olduğu merak edildi. Kaybolmasında payı olan ve bu hallere düşmesinde etkili olduğu belirtilen bir isim gündeme geldi.

Önce Saldırdı Sonra Şişe Fırlattı!

Öte yandan kaybolmasındaki payı olduğu iddia edilen Nebahat Hanım ile de yüzleşen Hülya Akgül, kendisinin üzerine doğru yürüdü. Ancak saldırı esnasında stüdyo çalışanı tarafından ayırıldı. Üstelik yerinde otururken su şişesi fırlatması da dikkat çekti. Bakalım sevilen programda başka ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak?