Esra Erol Programında Yasak Aşktan Kadın Ticaretine Kadar Olan Olay Gün Yüzüne Çıktı!

Esra Erol Programında Yasak Aşktan Kadın Ticaretine Kadar Olan Olay Gün Yüzüne Çıktı!

Esra Erol Programında Yasak Aşktan Kadın Ticaretine Kadar Olan Olay Gün Yüzüne Çıktı!

Esra Erol'un programında herkesi hayrete düşüren anlar yaşandı. Abdullah dönünce stüdyoya girdi ve evden çıktı. Esra Erol, ortaya çıkan ifşaatlar ve iddiaların ardından duyduklarına inanamadı. Yasak aşkın gözler önüne serildiği programda 'Ayşe Ayşe' isimli kişi Şükrü'ydü. Ancak Döndü'nün eşi Abdullah'ın kardeşi tarafından Döndü'yle tanıştırılması herkesi şok etti. Öte yandan telefona bağlanan bir kişinin Döndü ile ilgili "Bayilerin eline geçtiniz" sözleri stüdyonun kafasını karıştırdı.

Ezra Erol'da çok büyük bir olay gündeme geldi. Yayını ilk olarak Abdullah açtı ve eşi Döndü'nün evden çıktığını söyledi. Ardından suçladığı Döndü yayına girdi. Yasak olduğu iddia edilen ilişkiye eser de eklenince stüdyoda kafa karışıklığı hüküm sürdü. Döndü'nün evlilik dışı ilişkisi olduğu Şükrü'nün de yayınlandığı programda yasak aşktan kadın ticaretine kadar uzanan suçlamalar herkesi şaşırttı. Ancak en dikkat çeken anlardan biri Döndü Ayşe Teyze'yi arayan kişi olan Şükrü oldu. Abdullah'ın ağabeyinin Döndü ile Şükrü'yü tanıştırdığı söylenirken, programa telefonla bağlanan bir kişi Döndü'ye, "Bayilerin eline düştün, farkında mısın?" Bunu söyleyince Esra Erol'un gözlerine geniş bir bakış attı. Detaylar burada...

Esra Erol'un stüdyosu yine çok gergin bir tartışmaya sahne oldu. Eşi evden ayrılan kocası programa ilk önce bağlandı. Sonra kadını suçladı. İddia edilen ilişkiye gelince tansiyon yükseldi.

AYŞE YENGE DİYE TANINAN KİŞİ ŞÜKRÜ OLDU

ATV ekranlarında yayınlanan programda Abdullah, Döndü'ye hitaben "Biraz vicdanınız varsa keşke geri dönseniz. Kusursuz kul yoktur" dedi. Esra Erol, programda Döndü Hanım'ı bulduklarını söyledi. dikkat çekici olayların yaşandığı yer.

Ancak Abdullah ve Döndü karşı karşıya gelince işler karışır. Abdullah, Döndü'ye sordu: "Ayşe teyze dediğin kişi kim?" O sordu. Geri döndüğünde, "Sorumluluğum yok" diye cevap verdi.

Abdullah'ın "Doğruyu söylemelisiniz, iki medeni insan gibi söyleyelim, bu yalanlara geçeceksiniz" sözlerine karşılık Döndü, "Sus, sus, sus" dedi. diye haykırdı.

Geri dönüşte ise “Ayşe teyze Şükrü ben böyle birini tanımıyorum” diyerek her şeyi yalanladı ve “Bilseydim canlı yayında anlatırdım kesin böyle bir şey” dedi. var." Olumsuzluk ".

Ancak Döndü'nün yalanlamasının ardından bir itiraf geldi. Esra Erol, Döndü'ye "Şükrü kimdir?" diye sordu. Ona sorduğunda, döndü ve "Arkadaşım" dedi. Erol, "Bana bildiklerimi unutturuyorsun" yanıtını verirken, "Ayşe Şükrü kod adlı kişi mi?" Dondu'ya sordu. Dönen'in cevabı "evet" oldu.

EŞİNİN KARDEŞİ TANIŞTIRMIŞ

Bundan sonra biraz daha ilginç hale geldi. Çünkü Döndü'nün yasak aşkının mimarı, karısının erkek kardeşiydi. Esra Erol, Döndü'ye sordu: "Eşinizin erkek kardeşi sizi Şükrü ile tanıştırdı mı?" diye sorunca Döndü "evet" cevabını verdi. Döndü ve beni telefonda tanıştırdığını söyledi.

Abdullah duydukları karşısında tepkisini "Kardeşim, karımın evini yıkmak için beynine girdi" sözleriyle ifade ederken, Döndü'ye dönerek, "Nerelisin hatadan yüz çevir, kazançtır" dedi. Ancak Ezra Erol, Döndü'ye "Hatandan dönmeye hazır mısın?" diye sordu. diye sorunca Döndü'nün cevabı "Yok" oldu.