Esra Erol Programında Terbiyesizlik Hat Safhada! Eşini Bırakıp Sevgilisi İle Kaçtı! Pişman Olup Geri Dönmek İstedi!

Esra Erol Programında Terbiyesizlik Hat Safhada! Eşini Bırakıp Sevgilisi İle Kaçtı! Pişman Olup Geri Dönmek İstedi!

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da her hafta farklı konular ekranlara geliyor. Esra Erol programında Büşra Hanım'ın itirafları gündeme damga vurdu. İki sene önce çocuklarını ve eşini terk edip sevgilisiyle kaçan Büşra Hanım, Esra Erol'un programına katılarak akıl almaz itiraflarla gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol'da farklı konular ekranlara yansıyor. Esra Erol'da programa katılan Büşra Hanım yaptığı itirafların ardından gündeme bomba gibi düştü. Büşra Hanım 2 yıl önce sevgilisi Polat Mengütay ile kaçıp eşini ve çocuklarını terk ettiğini söyledi. Esra Erol'un programına katılan Büşra Hanım akıl almaz itiraflarda bulundu. Çocuklarını ve kocasını bırakıp Polat Mengütay isimli adama kaçtığını söyleyen Büşra Hanım pişman olduğunu dile getirdi. Canlı yayında kocasından ve çocuklarına af dileyen Büşra Hanım gözyaşlarına hâkim olamadı.

İki sene sonra canlı yayında af diledi

ATV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da akıl almaz itiraf herkesi şaşkına çevirdi. 8 senedir Bekir ile evli olduğunu söyleyen Büşra Hanım bu evliliğinden iki çocuğunun bulunduğunu dile getirdi. Fakat 20 Kasım tarihinde evden kaçtığını söyleyen Büşra Hanım 2 senedir sevgilisi ile yaşadığını da belirtti. Evdeki tüm paraları alıp kaçtığını söyleyen Büşra Hanım yeni bir hayat kurma hayaliyle evden ayrıldığını dile getirdi. 2 yıl sonra eşinden ve çocuklarından af dileyerek canlı yayına katılan Büşra Hanım yaptığı itiraflar karşısında herkesi şaşkına çevirmeyi başardı.

Sevgili ile kaçan kadından şoke eden itiraflar!

Büyük oğlunu kayınvalidesine bıraktığını söyleyen Büşra Hanım küçük oğlunu yanına alarak Polat Mengütay ile kaçtığını itiraf etti. Eşi Bekir’i bırakıp sevgilisi Polat ile kaçan Büşra Hanım çok pişman olduğunu canlı yayında açıkladı. Esra Erol'un programına katılan genç kadın 2 yıl sonra ünlü sunucudan yardım istedi. 52 bin TL'yi alıp evden kaçtığını söyleyen Büşra Hanım herkesin kendisini suçladığını açıkladı. Hatta çocuklarını şiddet uyguladığını dair iddiaların gündeme geldiğini söyleyen Büşra Hanım böyle bir şey yapmadığına kesinlikle şiddet uygulamadığını ifade etti. Sevgilisi Polat ile Tekirdağ’a kaçtığını söyleyerek 2 ya da 3 gün onun arkadaşında kaldıklarını kendisindeki parayla da ev tuttuklarını ifade etti. İş bulmakta zorlandıklarını söyleyen Büşra Hanım Esenyurt'ta ev tuttuklarını ardından Zonguldak’a taşınmaya karar verdiklerini söyleyerek halasını aradığını itiraf etti. Kocasını ve çocuklarını bırakıp Polat’a kaçtığından dolayı pişman olduğunu söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi.