Esra Erol Programında Fatih ve Sevda Olayında Yeni Gelişmeler Yaşandı!

Esra Erol Programında Fatih ve Sevda Olayında Yeni Gelişmeler Yaşandı!

Geçen gün Esra Erol’da programına konuk olarak katılan Fatih bey, eşinin patronu ile kaçtığını iddia ederek tüm Türkiye’yi hayretler içerisinde bırakmıştı. Daha sonra stüdyoya gelen eş Sevda Hanım ve Fatih Bey yüzleştiler. Yüzleşme sırasında Sevda Hanım eşi tarafından sürekli dayak yediğini belirtti ve stüdyoda kriz geçirdi.

Esra Erol’da programında Fatih Bey ve Sevda Hanım arasında büyük yüzleşme gerçekleşti. Sevda’nın babası da canlı yayına telefon aracılığıyla bağlandı. Baba, farklı bir iddiada bulunarak seyircileri hayretler içerisine bıraktı. Sevda’nın babası, ‘’Kızım Salih Bey’e kaçarak bize düğün dernek yaptırdı. Daha sonra annesiyle beni ayırarak başka koca buldu.’ dedi.

Fatih ve Sevda Olayına Ait Son Dakika Bilgileri

Esra Erol, Sevda Hanım, annesi ve Niyazi Bey’in bugün stüdyoda olmadıklarını ve kaçtıklarını dile getirmiştir. Esra Erol ekibinden Sevda Hanım’a ulaşan kişiler şok edici sözlerle karşılaşmışlardır. Sevda Hanım ekip çalışanlarına, ‘’Annem, Niyazi abiyi bırakmak istemediği için beraber gittik.’’ dedi.

Niyazi Bey Telefonlara Cevap Vermiyor

Niyazi Bey’in kızı Fatoş Hanım da programa katılarak, babasına ulaşamadığını dile getirmiştir. Fatoş Hanım, babasının telefonlarına Sevda Hanım’ın çıktığını ve kendisini engellediğini de eklemiştir. Ayrıca Hatice Hanım’ın ‘’Kıza babası bakıyor kaymakam değil.’’ dediğini ve babasını suçlu bulmadığını, babasının kaçırıldığına inandığını belirtmiştir.