Esra Erol Programında Bir Hasret Ona Erdi! Esra Erol'dan Sevindiren Haber Geldi!

Esra Erol Programında Bir Hasret Ona Erdi! Esra Erol'dan Sevindiren Haber Geldi!

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da geçtiğimiz gün Servet Bey, programa katılarak Havva Manas ile olan büyük aşkını anlattı. Bunun ardından Esra Erol'dan yardım isteyen Servet Bey 38 yıl önce tanışıp sevdiği Havva Hanım ile evlenmek istediğini söyledi. İşte haberin tüm detayları...

Film sahnelerini aratmayan o anlar Esra Erol'da canlı yayında yaşandı. Esra Erol'un programına katılan Servet Bey 38 yıl önce Havva Manas’a âşık olduğunu dile getirdi. Bunun ardından Esra Erol aşıkları canlı yayında buluşturma kararı aldı. Havva Hanım 38 yıllık aşkı ile evlenmek isteyen Servet Bey’e ne diyecek. Esra Erol büyük aşk hakkında sürpriz bir gelişme ekranlara taşıdı.

Film sahnelerini aratmayan karşılaşma

ATV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol'da 38 yıllık büyük hasret sona erdi. Esra Erol'un programına katılan Servet Bey 1983 yılında Havva Hanım ile aynı mahallede yaşayarak birbirlerine âşık olduğunu açıkladı. Birbirlerine âşık olan bu çift aynı yıl içerisinde ailelerinden gizlice kaçarak evlenecekti. Aileler bu çifti bularak yaşlarının küçük olmasından dolayı bu evliliğe sıcak bakmayıp çifte ayırdı.38 yıl sonra Havva Hanım ve Servet Bey'in karşılaşması ise film sahnelerini aratmadı.

Esra Erol’dan aşıklara büyük sürpriz

38 yılın ardından Servet Bey ve Havva Hanım manavdan alışveriş yaparak birbirlerini gördü. Servet Bey bu esnada gözyaşları içerisinde yaşadıklarını anlattı. Havva Hanım’ı sesinden tanıdığını söyleyen Servet Bey, karşılaşınca konuşup telefonunu istediğini fakat vermediğini 2 saat sonra Havva Hanım’ın tekrardan manava geldiğini ve kendisi ile konuştuğunu dile getirdi. Ardından Havva Hanım’ın da eşinden boşandığını öğrenince birlikte yaşama kararı aldıklarını söyleyen Servet Bey çok mutlu olduklarını fakat baldızı Müzeyyen'in kendilerini tekrardan ayırdığını belirtti. Esra Erol ise 38 yıllık aranın ardından aşıkları tekrardan kavuşturdu.

Havva Hanım ayrıldıktan sonra birbirlerinden hiç haber alamadıklarını söyleyerek manavda birbirlerini gördüklerinde çok şaşırdıklarını da dile getirdi. Esra Erol, Havva Hanım ve Servet Bey'in evlenmek istediğini canlı yayında açıkladı. Ardından Esra Erol, Havva Hanım’ın Servet Bey’e bir şans daha verip vermeyeceğini sordu. Havva Hanım ise Servet Bey’i hiç unutmadığını ve ona bir şans daha vermek istediğini söyleyerek 38 yıllık hasrete son noktayı koydu. Esra Erol ise ünlü çifti haftaya programda evlendireceğim duyurdu.