Esra Erol Programı Yeni Sezon Tarihi Açıklandı mı? ATV Açıklama Yaptı

Esra Erol Programı Yeni Sezon Tarihi Açıklandı mı? ATV Açıklama Yaptı

Esra Erol programı ile ilgili merak edilenler yanıt buluyor. ATV'de yayınlanan programda izleyiciler yeni sezon tarihini yakından merak ediyordu. Şimdi ise ortaya çıktığı kadarı ile yayınlanacağı zaman da öğrenildi. Esra Erol, yeni sezonu ile ne zaman ekrana gelecek?

Esra Erol, 24 Haziran 2022 tarihindeki sezon finali ile gündeme gelmişti. O günden bu güne kadar yeni sezon tarihine ilişkin bir gelişme yaşanmadı. Haliyle izleyiciler heyecanla programın tarihini merak etmeye başladı. Peki ya sevilen yapım hakkında neler biliyoruz? Birbirinden ilginç vakaların çözüldüğü programa ilişkin şok eden detaylar gündeme geldi. Özellikle de Müge Anlı ile olan rekabetiyle bilinen Esra Erol, 7. senesine en iyi şekilde hazırlanacak.

Esra Erol Yeni Sezon Ne Zaman?

Esra Erol programının yeni sezon tarihi henüz paylaşılmadı. Ancak öğrendiğimiz bazı bilgilere göre program Eylül veya Ekim ayında yayın hayatına başlayabilir. Dolayısıyla, kendisiyle aynı formatta yayın yapan programlardan biraz daha geç başlama ihtimali bulunuyor.

Yayından Kaldırılacağı İddia Edilmişti

Öte yandan bir dönem, Esra Erol'un yayından kaldırılacağı iddia edilmişti. Bu gelişmeden sonra çeşitli detaylar ortaya çıktı ve herkes rahat nefes aldı. Esra Erol'u uzun yıllar seyretmeye devam edebileceğiz. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.