Esra Erol Müge Anlı'yı Sırtından Vurdu! Esra Erol O İsimle Anlaştığını Açıkladı

Esra Erol Müge Anlı'yı Sırtından Vurdu! Esra Erol O İsimle Anlaştığını Açıkladı

Arif Verimli'nin Müge Anlı yerine Esra Erol ile çalışacağı iddia edildi. Hatta öyle bir paylaşım yaptı ki görenler tebrik sırasına girdi. Peki Esra Erol'un programında ne zaman gözükecek? ATV programlarıyla ilgili yaşanan bu gelişme izleyicileri de şaşırttı. Prof. Dr. Arif Verimli'nin yeni işi...

Müge Anlı ile birlikte yaptığı programlarla tanınan Prof. Dr. Arif Verimli, yıllar sonra programdan ayrılmıştı. Aradan aylar geçti ve ayrılık nedenine dair kesin bir açıklamada bulunmadı. Ancak Şevki Sözen ile aralarında problem yaşadığı iddia ediliyordu. Şimdi ise ortaya çıkan bir detay herkesi şaşırtmaya yetti. Arif Verimli Esra Erol'un programına mı katılacak? Müge Anlı'nın bir numaralı rakibi olan Esra Erol'un programına katılır ise yer yerinden oynar.

Arif Verimli'nin Yeni İşi!

Arif Verimli, bir süredir doktorluk mesleğini yapmaktaydı. Ancak programlardan elini eteğini çektiği için kendisinin nereye gittiği soruluyordu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yaptığı paylaşımda "Yeni işim hayırlı olsun o zaman" dediği görüldü.

Esra Erol'la Program Yapacak mı?

Esra Erol ile birlikte program yapması bekleniyor. Arif Verimli'nin Müge Anlı'dan ayrılık nedeni için Şevki Sözen'in yanı sıra Müge Anlı ile bağlantılı olduğu da iddia edilmişti. Hal böyle olunca ikili arasındaki bağlar tekrar gündeme geldi. ATV'de yayınlanan programla ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz.