Esra Erol İmaj Değiştirdi! Esra Erol'un Kocası Sinir Krizi Geçirdi!

Esra Erol İmaj Değiştirdi! Esra Erol'un Kocası Sinir Krizi Geçirdi!

ATV'de ekrana gelen Esra Erol programında şok eden anlar yaşandı. Ünlü ismin giydiği mini eteği görenler ne diyeceğini bilemedi. Peki ya Esra Erol'un kocası mini etekle ilgili nasıl bir yorumda bulundu? İşte gündeme gelen bazı detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Esra Erol, kıyafet tarzı ile gündeme geliyor. Başarılı program sunucusu, ATV'de sunduğu programın yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekti. Üstelik kıyafet kombini de çok konuşuluyor. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz? Gündemdeki yeri çok konuşulacak. Adından fazlasıyla söz ettiren ünlü ismi görenlerin ağzı açık kaldı.

Mini Eteğiyle Dikkat Çekti!

Esra Erol, mini etek elbisesi ile dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta da bu detaya pek çok kişi hakim oldu. Ünlü isim bu sefer mini etek giymeyi tercih etti. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme ile birlikte neler olacağı çok konuşulacak. Gündemdeki pek çok olayda belirleyici olan Esra Erol, genel olarak sunduğu programla bağlantılı çeşitli çeşitli detaylarla adından söz ettiriyor.

İzleyiciler Elbiseyi Beğendi!

Öte yandan sosyal medya hesabına yorumlarda bulunan pek çok izleyici, ünlü ismin elbisesinden iltifatlarla bahsetti. Kendisine yakıştığını söylediler. Tüm bu gelişmeler ışığında başka ne gibi olaylar yaşanacak şimdiden merak ediliyor. Gündemimizde yerini alacak çeşitli olaylara değinmeye devam edeceğiz.