Esra Erol Fatma'dan Gelen Açıklama Şok Etti! Program Baştan Aşağı Kurgu mu?

Esra Erol Fatma'dan Gelen Açıklama Şok Etti! Program Baştan Aşağı Kurgu mu?

Esra Erol programının kurgu olduğuna yönelik iddialar gündeme gelmişti. Geçtiğimiz aylarda programa katılan Fatma'nın hikayesi ise herkesi üzdü. Şimdi ise gelinen noktada neler yaşanacağı merak ediliyor. İşte Fatma ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Esra Erol'a damgasını vuran Fatma, kaçmış olduğu adamdan çocuk sahibi olmuş ve maddi yetersizlikten ötürü onu dilendirmek zorunda kalmıştı. Bu tarz iddialar programdaki yerini aldı ve izleyiciler heyecanla yaşananları izledi. Kuma olarak kaçtığı adam ile olan ilişkisi dikkat çekiyordu. Dolayısıyla bu haber bir süre haber sayfalarında konuşuldu. Sosyal medyanın dikkati fazlasıyla çekildi.

Fatma Canlı Yayına Katıldı

Olaylardan aylar sonra Fatma'nın uygulama üzerinden canlı yayın açtığı görüldü. Canlı yayında kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıtladı. Bir kullanıcının kendisine programın kurgu olup olmadığını sorması üzerine ise " her şey kurguydu" yanıtını verdi.

Esra Erol'da Yaşananlar Kurgu mu?

Esra Erol programında yaşananların kurgu olduğu belirtilmekte. Dolayısıyla sırf bu gelişme bile dikkat çekecektir. Bakalım Esra Erol'dan bu konu ile ilgili nasıl bir açıklama gelecek hep birlikte göreceğiz. Şimdilik büyük bekleyişin devam ettiğini vurgulayalım.